Antalya'da kadın hırsız, pide salonunun önündeki çiçekleri çaldı
DHA

Antalya’nın Manavgat ilçesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde bulunan pide salonunu saat 06.30 sıralarında açan çalışanlar, etrafı temizlemeye ve günlük hazırlıkları yapmaya başladı.

Bu sırada iş yerinin önünde bulunan saksılardaki çiçeklerin olmadığını fark eden işletmeci Mehmet Deveci, güvenlik kamera kayıtlarını izledi.

Kayıtlarda Deveci, bir kadının saat 06.15 sularında geldiği, çiçekleri köklerinden sökerek yeniden hızlı bir şekilde caddenin karşısına geçtiğini gördü.

KAMERADAN İZLEDİ

Olayı anlatan Mehmet Deveci, güvenlik kamerasını izlediğinde kadının caddenin karşı tarafından doğrudan iş yerine geldiğini belirterek, "İş yerinin önünden diğer tarafa doğru gidiyor. Oradan geri dönüyor. Sanki dükkanın önünde bekler gibi yapıyor. Bu sırada çiçek ekili saksılara oturur gibi yapıyor ve çiçekleri koparıp diğer saksıya gidiyor. Orada da aynı şekilde çiçekleri koparıp, diğer saksıya gidip ondan da çiçek kökleyip hızlı bir şekilde yolun karşısına geçiyor." dedi.

Antalya'da iş yerinin önündeki saksıda duran çiçekler çalındı VİDEO

“RİCA EDİYORUM ABLACIĞIMDAN, BİR DAHA YAPMASIN”

Yapılanın çok ayıp ve ahlaksızca olduğunu belirten Mehmet Deveci, "Sevgili ablacığımdan rica ediyorum, lütfen bir daha bizim çiçeklerimizi koparmasın. Gelsin bize söylesin, bizden istesin. Ona bir dalını verelim, eksin, yetiştirsin. Ağaçlar, çiçekler; bunlar kesilmez, koparılmaz. Lütfen rica ediyorum ablacığımdan bir daha yapmasın. Şikayetçi olmadım, olmayacağım da." diye konuştu.

Antalya'da kadın hırsız, pide salonunun önündeki çiçekleri çaldı

“BÖYLE BİR OLAY HİÇ AKLIMA GELMEZDİ”

Çok uzun süredir esnaf olduğunu söyleyen Mehmet Deveci, birçok hırsızlık olayı duyduğunu söyleyerek, "Böyle bir olay hiç aklıma gelmezdi. Para için bir işletmeye gireni gördüm, ekmek çalanı gördüm. Ama çiçek koparanı ilk defa gördüm." dedi.

Mehmet Deveci, kadının kıyafetinden yürüyüşten geldiğini düşündüğünü belirterek, başında kapüşon olduğunu ve yüzünde maske bulunduğunu sözlerine ekledi.

Antalya'da kadın hırsız, pide salonunun önündeki çiçekleri çaldı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)