Antalya'da denizde bulunan cesedin kimliği belirlendi
DHA

Antalya'nın Kemer ilçesi Kocaburun mevkisi ile Kiriş Mahallesi'nin 500 metre açığında, 19 Mart günü saat 13.00 sıralarında tekne ile gezenler, denizde erkek cesedi gördü.

İhbar üzerine İlçe Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'na bağlı ekipler, bölgeye sevk edildi. Cesedi karaya çıkaran ekipler, G-Marina'daki Sahil Güvenlik Komutanlığı'na getirdi.

Cumhuriyet Savcısı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından ceset, Kemer Devlet Hastanesi morguna, daha sonra Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

RAMAZAN'IN ANNESİNDEN DNA ÖRNEĞİ ALINDI

Düden Şelalesi'nin denize döküldüğü falezlerde 11 Mart'ta ayakkabısının teki, şapka ve kulaklığı bulunan 33 yaşındaki Ramazan Özkan'a ait olabileceği değerlendirilen cesetle ilgili gencin yakınları teşhis için çağrıldı.

Aile ilk başta cansız bedenin üzerindeki kıyafetlerin Ramazan Özkan'a ait olduğunu, yüzünün ise benzediği yönünde beyanda bulundu. Yapılan ilk incelemenin ardından cesede DNA testi yapılmasına karar verildi.

Ramazan Özkan

DNA EŞLEŞTİ

Dün anne Sebihan Özkan'dan alınan DNA örneği eşleşince, cesedin Ramazan Özkan'a ait olduğu kesinleşti. Bugün Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gelen Sebihan Özkan ve yakınları, gencin cenazesini morgdan aldı.

Ramazan Özkan'ın cenazesinin, yapılan işlemlerin ardından Güzeloba Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

Yakanlarının yardımıyla güçlükle ayakta duran anne Özkan, "Gitti, Ramazanım gitti." diye gözyaşı döktü.

Ramazan Özkan

Ramazan Özkan

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)