Antalya'da aynı caddede her gün eşi ve çocuğunu arıyor
İHA

Antalya’da bir adam 15 yıl önce geçirdiği trafik kazasıyla hafızasını kaybetti.

18 yıl önce Konyaaltı Caddesi'nde bir parkta tanışıp sevdiği kadınla dini nikah kıyan 35 yaşındaki Serkan Odabaşı, evliliğinden birkaç ay sonra Kahramanmaraş'taki ailesinin yanına gitti.

HAFIZASI 10 YIL İÇİNDE YERİNE GELMEYE BAŞLADI

Ailesinin yanında geçirdiği trafik kazasının ardından hafızasını kaybeden Odabaşı için doktorlar, hafızasının 5 yıl içerisinde yavaş yavaş yerine geleceğini söyledi.

Kullandığı ilaçlardan etki alamayan Odabaşı'nın iyileşme süresi 10 yıla uzayınca, eşi ve bebeğini hatırlamaya yeni başladı.

TEK HATIRLADIĞI, EŞİNİN İSMİ

2 ay önce yeniden Antalya’ya gelen Odabaşı, öğretmen anne babasıyla birlikte yaşayan eşini ve çocuğunu aramaya başladı. Eşinin üç isminden ’Suat’ adını hatırlayan Odabaşı, Konyaaltı Caddesi üzerindeki binaları tek tek dolaşarak eşine ulaşmaya çalıştı. Tüm binaları gezip, muhtarlığa ve polise başvuran Odabaşı, tüm çabalarına rağmen bir sonuca ulaşamadı.

Umudunu yitirmeyen Serkan Odabaşı, her gün aynı caddede bisikletiyle gezerek eşiyle karşılaşmayı ya da onun kendisini hatırlamasını umut ediyor.

Her gün aynı caddede eşi ve oğlunu arıyor - VİDEO

HAFIZASINI KAYBETTİ

Her gün Konyaaltı Caddesi’nde eşi ve bugün 18 yaşına gelen ama sokakta görse tanımayacağı oğluyla karşılaşmayı umut eden Odabaşı, “Eşimle 2002 yılında tanıştım. Okul okuyor diye dini nikah kıydık. Ailelerimizden gizli evlendik. Ben Kahramanmaraş’a geri döndüğümde trafik kazası geçirdim. 5 yıla kadar görünen bir travma geçirdim. 2005 yılında eşim ve çocuğumu gördüm. Burada yaşarken ben tezgahtarlık yapıyordum. Annem ve babamın tartıştığını ve ayrılacaklarını öğrendim. Memlekete döndüm ve annemle beraber İstanbul’a gittik. Orada telefonumu çaldırdım, eşimin numarası da o şekilde kayboldu. Bunun üzerine askere gidinceye kadar annemle yaşadım. Kullandığım ilaç benim hastalığımı tetikledi. 10 yıl daha geriye attı. Eşimi hatırlayamadım. Yeni yeni hatırlamaya başladım. Hatırlamalarım da kısa süreli oluyordu. Uzun süredir görmediğim insanları hatırlamıyordum” dedi.

EŞİNE 'BEN SENİ BULACAĞIM' DEDİ

Habersiz evlendikleri için eşini ailesine söylemediğini anlatan Odabaşı, “Kendisine ’Ben gelirim, sen beni arama, bizimkilerin senden haberi olmasın’ demiştim. O zamanlar aileme kırgındım. Bu nedenle eşim beni bulmak istemedi” dedi.

"ÇOCUĞUMU ÖPMEK, KOKLAMAK İSTİYORUM"

Eşini ve çocuğunu bulmak istediğini dile getiren Serkan Odabaşı, ”Eşimin üç ismi vardı. İsimlerinden biri Suat’tı. Burada vatandaşlara soruyorum. Muhtara, valiliğe, kaymakamlığa gidiyorum. Banklarda oturuyorum. Eşime denk gelirim diye apartmanı tam olarak hatırlamaya çalışıyorum. Eşimin beni bulmasını istiyorum. Çocuğumu koklamak, öpmek istiyorum. Eşim ve çocuğuma ulaşmak istiyorum, düzen kurmak istiyorum" diye konuştu.

Odabaşı, yılmadan yorulmadan eşi ve çocuğunu aramaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Her gün aynı caddede eşi ve oğlunu arıyor -1

Her gün aynı caddede eşi ve oğlunu arıyor -2

Her gün aynı caddede eşi ve oğlunu arıyor -3

Her gün aynı caddede eşi ve oğlunu arıyor -4

Her gün aynı caddede eşi ve oğlunu arıyor -5

Her gün aynı caddede eşi ve oğlunu arıyor -6

Her gün aynı caddede eşi ve oğlunu arıyor -7

Her gün aynı caddede eşi ve oğlunu arıyor -8

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)