Ankara'da bir kişinin öldüğü bıçaklı kavgada yeni görüntüler çıktı

Dün saat 18.00 sıralarında Ankara'nın Çankaya ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi Cebeci Doruğu Sokak'ta meydana gelen olayda Refik Öztürk, borç- alacak anlaşmazlığı yaşadığı Volkan Akpınar'ın dükkanına geldi. İkili, bir süre kapı önünde tartıştı.

Hayatını kaybetti

Refik Öztürk, tartışmanın büyümesi üzerine Volkan Akpınar'ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Öztürk, olay yerinde gözaltına alınırken, Akpınar ise yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'ne teslim edilen Öztürk'ün sorgulaması devam ediyor.

Ankara'da bir kişinin öldüğü bıçaklı kavgada yeni görüntüler çıktı VİDEO

Olay öncesi ve sonrasına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

DHA'nın haberine göre, olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntüye göre iş yerine gelen Öztürk ile Akpınar arasında tartışma çıktı. Birbirini iten ikilinin daha sonra iş yerinin içerisine girdiği görüldü.

Esnafın ise şüpheli Öztürk'ü iş yerinden çıkarmaya çalıştığı, hatta tehditler savuran Öztürk'ü, bir kişinin sopayla darp ettiği görüntüye yansıdı. Bir süre sonra iş yerinden çıkan Öztürk, hızla olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan Akpınar'ın ise bir süre sonra sürüklenerek iş yeri önüne çıktığı ve daha sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırıldığı görüldü.

Ankara'da bir kişinin öldüğü bıçaklı kavga kamerada -1

"Ölmesi için çabaladı"

Olaydan hemen sonra iş yerine gelen mahalle esnafından Ahmet Kulga, "Emlakçı ve bu adam önceden kavgalıydı. Dün de tekrar baya tartışıyorlar. Daha sonra dükkan sahibinin üzerine yürüyor. Tekrar tartışma çıkıyor. İçeri girdikten bir süre sonra bu da onu bıçaklıyor. Yaklaşık 7 bıçak darbesi vuruyor adama. Olaydan hemen sonra biz oraya gittik ama adam içeriye kimseyi almıyordu. Yerde yatan yaralıya tekme atıyordu ve ‘sen ölmedin mi daha’ diyordu. Ölmesi için çabaladı" dedi.

Ankara'da bir kişinin öldüğü bıçaklı kavga kamerada -2

Ankara'da bir kişinin öldüğü bıçaklı kavga kamerada -3

Ankara'da bir kişinin öldüğü bıçaklı kavga kamerada -4