Aksaray'da komşusunun köpeği tarafından saldırıya uğradı
İHA

Aksaray’ın Gülağaç ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde yaşayan 64 yaşındaki Ali Örs, misafir olarak ilçedeki komşusunun evine gitti.

Bir süre oturduktan sonra tekrar evine gitmek için komşusunun evinden çıkan Ali Örs, evin bahçesinde bulunan köpeğin zincirinden kurtulması sonucu saldırıya uğradı.

SURATINDA VE VÜCUDUNDA CİDDİ HASARLAR OLUŞTU

Köpek, yabancı olarak gördüğü Örs’ün üzerine atlayarak önce suratını parçaladı, sonra kolunu, bacağını ve vücudunun çeşitli yerlerini parçaladı. Ev sahibinin müdahalesi ile kurtulan Örs’ün suratı kanlar içinde kalırken, yaşlı adamın çenesi ve dudakları paramparça oldu.

Aksaray'da komşusunun köpeği tarafından saldırıya uğradı ViDEO

HASTANEYE KALDIRILDI

Ağır yaralanan Örs haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılırken, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Konya Selçuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

"ÜZERİME ATLADI, AĞZIMI ISIRDI"

Yaşadığı olayı anlatan Örs, "Geri dönerken köpeğin sesi kesildi, sonra birden üzerime atladı. Önce ağzımı ısırdı. Protez dişlerim düştü, çenem ve dudaklarım yırtıldı. Kendimi korumak için kolumu kaldırdım. Bu defa kolum geçti ağzına, kolumu kurtaramadım. Bağırdım, çağırdım ama kimse yoktu. Köpek bir süre sonra kendiliğinden beni bıraktı, gitti." dedi.

Köpeğin saldırı sonrası kolunun omzundan çıktığını ve kolunda kırıklar olduğunu belirten Örs, yüzüne de dikişler atıldığını belirtti.

Aksaray'da komşusunun köpeği tarafından saldırıya uğradı

Aksaray'da komşusunun köpeği tarafından saldırıya uğradı

Aksaray'da komşusunun köpeği tarafından saldırıya uğradı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)