Adıyaman’da otopsi raporunu alamayan aileye haciz şoku
İHA

Adıyaman’ın Kahta ilçesi Yenimahalle’de üç yetim çocuğa bakan 36 yaşındaki Fatma Demirezen, 5 yıldır Malatya İnönü Üniversitesi'nden Sinan Demirezen’in otopsi raporunu alamadığını belirterek, eşinin ölmeden önce çekmiş olduğu kredileri kapatamadığını, bu yüzden de evine haciz geldiğini söyledi.

“27 GÜN BOYUNCA TEDAVİ GÖRDÜ, ÖLDÜ”

Çocuklarından birinin sarılık, değerinin astım ve kendisinin de hem astım hem şeker hem de tansiyon hastası olduğunu ifade eden Fatma Demirezen, “3 tane yetim çocuk annesiyim. 2006'da evlendim. 2016'da Şanlıurfa Harran Üniversitesi'nde sezaryen ile bir bebeğim dünyaya geldi. Bebeğim rahatsızlandı. O süreçte maddi sıkıntılar yaşadık. Eşim de kredi çekmek zorunda kaldı. 3 ay sonra bebeğimi kaybettim. Bebeğimi kaybettikten sonra eşim hastalandı. Eşimin sadece bir baş ağrısı vardı. Adıyaman Devlet Hastanesi'ne oradan da Malatya İnönü Üniversitesi'ne götürmemizi tavsiye ettiler. Hastanedeki yetkililer, eşimin kullandığı antibiyotikler yüzünden böbreklerinin devre dışı kaldığını söyledi. İnönü Üniversitesi’nde eşimin yatış işlemini yaptık. Eşim 27 gün boyunca İnönü Üniversitesi’nde tedavi gördü. Orada vefat etti.” dedi.

Adıyaman’da otopsi raporunu alamayan aileye haciz şoku

“KREDİLERİ KAPATAMIYORUM”

“Eşimin neden vefat ettiğini bilmediğim için otopsi raporunu istedik.” diyen Demirezen, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“5 yıl bitti 6’ncı yıla girdik hala otopsi raporunu alamadım. Bütün gidebileceğim kurumlara gittim. Ama bir türlü otopsi raporunu alamadım. Alamadığım için de eşimin ölmeden önce çekmiş olduğu kredilerini kapatamıyorum. Evime gelen haczi kaldıramıyorum. Lütfen Allah rızası için bana yardım edin.”

Adıyaman’da otopsi raporunu alamayan aileye haciz şoku

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)