Adıyaman'da genç kız, babasına kurşun yağdırdı
İHA

Adıyaman’ın Yeşilyurt Mahallesi 2146 Sokak içerisinde bulunan 4 katlı bir binanın 2. katında ikamet eden D. Buğdaycı (19) isimli genç kız, gece geç saatlerde bilinmeyen nedenden dolayı öz babası olan Yusuf Buğdaycı (44) ile tartıştı.

BABA OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kısa sürede büyüyen tartışmada genç kız, yanında bulundurduğu tabancayı defalarca ateşleyerek babasını vurdu.

Kızının ateşlediği tabancadan çıkan mermilerin vücudunun çeşitli yerlerine isabet etmesi sonucu Yusuf Buğdaycı, olay yerinde hayatını kaybetti.

Adıyaman'da genç kız, babasına kurşun yağdırdı

OLAYI ARKADAŞINA TELEFONDA ANLATTI

Meydana gelen feci olayla birlikte silah seslerini duyan komşular, Buğdaycı Ailesi'nin evine koştuklarında acı manzarayla karşılaştı. Babasını silahla vurarak öldüren D. Buğdaycı, iddiaya göre bir arkadaşını arayarak, olayı anlattı.

Telefondan olayı öğrenen D.Buğdaycı’nın arkadaşı da olay yerine geldi.

Adıyaman'da genç kız, babasına kurşun yağdırdı

GENÇ KIZ, ERKEK ARKADAŞI VE ANNESİ GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri de sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, babasını öldüren D. Buğdaycı, olay sonrası eve çağırdığı erkek arkadaşı Emrah D.'nin ile anne C. Buğdaycı'yı gözaltına aldı.

Adıyaman'da genç kız, babasına kurşun yağdırdı

ANNESİNE ŞİDDET UYGULADIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Cinayetin ardından polis merkezinde sorguya alınan şüphelilerden Emrah D., olayla bağlantısı olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı. D. Buğdaycı ise polisteki ifadesinde, babası Yusuf Buğdaycı'yı annesine şiddet uyguladığı için öldürdüğünü söyledi.

EL ELE GELDİLER

Tabanca balistik incelemeye alınırken, D. Buğdaycı, ve annesi C. Buğdaycı,  sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bu arada, birbirine kelepçeli adliyeye getirilen anne ve kızının el ele tutuşması dikkati çekti.

Adıyaman'da genç kız, babasına kurşun yağdırdı

BABA TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan kızı tarafından öldürülen Yusuf Buğdaycı, Karapınar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)