Adana'da motosikletiyle gezdirdiği şahsı gasbedip bıçakladı
DHA

12 Ekim günü saat 23.30 sıralarında Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Çamlıbel Mahallesi Sezai Karakoç Bulvarı üzerinde çalıştığı fabrikadan çıkıp, evine doğru yürüyen 20 yaşındaki Tahir Z.’nin yanına motosikletli 2 kişi yaklaştı.

Motosikletin sürücüsü, sevgilisiyle konuşmak için Tahir Z.’den cep telefonunu istedi.

Daha sonra da telefonun kendisinde kalmasını isteyerek, “Sen burada arkadaşımla bekle. Ben motosikletle sevgilimin evine gidip geleyim.” dedi.

MOTOSİKLETLE TUR ATTIRDI

Tahir Z., teklifi kabul etmedi. Bunun üzerine sürücü, arkasında oturan arkadaşını indirip, Tahir Z.'yi motosikletine bindirip, tur attı.

Adana'da motosikletiyle gezdirdiği şahsı gasbedip bıçakladı VİDEO

TELEFONUNU GASBEDİP, BIÇAKLA YARALADILAR

Ardından da kendilerini bekleyen arkadaşının yanına döndü. Ancak ikili, yanlarından uzaklaşan Tahir Z.'yi arkasından koşarak gasbetti.

Cep telefonunu alıp bacağından bıçakla yaralayarak, kaçtı. Yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Önce motosikletle gezdirdi, sonra gasbedip, bıçakladı -1

BOYNUNDAKİ ‘İLKNUR’ DÖVMESİ ELE VERDİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık görevlileri, Tahir Z.’yi hastaneye götürdü.

Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri de bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini mercek altına aldı.

Önce motosikletle gezdirdi, sonra gasbedip, bıçakladı -2

Yapılan çalışma sonunda boynunda ‘İlknur’ yazılı dövmesi olan şüphelinin benzer suçlardan kaydı bulunan Hüseyin Coşkun (19) olduğu tespit edildi. Coşkun, çalıştığı kargo şubesinde gözaltına alındı. Coşkun’un arkadaşı Serhat Altıntaş (18) da evinde yakalandı.

Önce motosikletle gezdirdi, sonra gasbedip, bıçakladı -4

"BİZE KÜFRETTİ"

Şüpheliler ifadelerinde, “Bize küfredince bıçakla yaraladık. Aldığımız cep telefonunu da 650 liraya satıp, parasını harcadık.” dediği öğrenildi.

TELEFON TESLİM EDİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler Hüseyin Coşkun ile Serhat Altıntaş, tutuklandı. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan Tahir Z.’nin cep telefonu da bulunup, kendisine teslim edildi.

Önce motosikletle gezdirdi, sonra gasbedip, bıçakladı -3

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)