Adana'da eşler arası aldatma iddiasında kan aktı

Adana'nın Sarıçam ilçesinde 17 Temmuz günü eşler arası dehşet yaşandı.

Suluca Mahallesi’nde gelişen olayda, 4 çocuklu Aytekin (32) ve Eda Y. (27) çifti, iddiaya göre şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce ayrı yaşamaya başladı.

Olay günü Aytekin Y.'nin, eşinin evine gitmesiyle taraflar arasında tartışma yaşandı.

DHA'nın aktarımına göre, tartışma sırasında çiftin komşusu Emrah K. de eve geldi. Kısa süre sonra çiftin evinden bir el tabanca sesi duyuldu. Çevredekilerin ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Eşler yaralı halde bulundu

Eve giren ekipler, Aytekin Y.’yi tabancayla bacağından vurulmuş, Eda Y.’yi ise bıçakla sırtından yaralı halde buldu. Yaralı çift ambulansla Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olay sonrası kaçan Emrah K.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Karı-kocanın yaralanmasının altından ‘aldatma’ iddiası çıktı -1

"Onu aldattığımı söyleyerek ikimizi de bıçakladı"

Tedavisinin ardından polise ifade veren Eda Y., kendisini yaralayanın eşi olduğunu söyleyerek, "Eşimle aramız kötüydü. Eve gelip beni darbetti. Bu sırada komşumuz Emrah K. yardım çığlığımı duyarak eve geldi. Kocam araya girmek isteyen Emrah K. ile onu aldattığımı söyleyerek ikimizi de bıçakladı. Sonra tabanca sesi duydum ve eşimin de yaralandığını gördüm" dedi.

'Beni aldattı' iddiası

Tedavisi süren Aytekin Y. ise ilk ifadesinde eşinin kendisini Emrah K. ile aldattığını, kavganın bu sebepten çıktığını ve Emrah K.’nin kendisini tabancayla yaralayıp kaçtığını öne sürdü.

Karı-kocanın yaralanmasının altından ‘aldatma’ iddiası çıktı -2

Karı-kocanın yaralanmasının altından ‘aldatma’ iddiası çıktı -3

Karı-kocanın yaralanmasının altından ‘aldatma’ iddiası çıktı -4

Karı-kocanın yaralanmasının altından ‘aldatma’ iddiası çıktı -5