Yorumlar

Avatar Seçimi Yapın
20.05.2017 12:49:49 yurt osmanli

bizim unluleri AB de ya ABD takmiyomor bize ne bunlardan .

Cevapla (0) (0)
20.05.2017 12:44:17 ben yurt disinde yasiyorum ve

yok artik

Cevapla (0) (0)
19.05.2017 23:59:12 saçma

İyide bu haber için bizene diye yazacak başka bir yer mi var?

Cevapla (0) (1)
19.05.2017 23:48:49 hacı züker bey

Yanlız resimdeki miley crus ne alaka

Cevapla (0) (1)
20.05.2017 13:22:50

Cahil

(0) (0)
19.05.2017 23:10:51 sessiz ciglik...

bu gari kim? bu yarisma ne? neden haber degeri var? o zaman neden okudun diyenler sizde haklisiniz...ama ben de hakliyim...merak iste:))))

Cevapla (2) (0)
19.05.2017 22:44:11 OGEDAY RAP'in KRALI !

satanist kopekler

Cevapla (3) (0)
19.05.2017 21:59:14 mask

en son haber bize ne bundan. yeni dunya tarikatcilarini haber yapmakmi niyet

Cevapla (2) (0)
19.05.2017 21:01:19 Alamanyalı

Bananee

Cevapla (0) (1)
19.05.2017 19:43:43 ülkücü militan

saçını yesinler :)

Cevapla (0) (0)
19.05.2017 19:26:27 ne alaka

gereksiz haber yapmayın

Cevapla (1) (0)
19.05.2017 18:43:26 frankfurt

Bizde bunun gibileri binlerce yetmedi birde kati piri.yimi takip etcez gecin bunlari

Cevapla (2) (0)
19.05.2017 18:41:29 yiğido58

hakkaten bizeneeee ensonhaber vallahi telefondan kaldırcam uygulamayı yapma şu ecebilerin haberini

Cevapla (1) (1)
19.05.2017 17:48:37 reis

katy perry de hülya avşarın kalçası kadar göğüs var tabi jüri yapacaklar..

Cevapla (3) (0)
19.05.2017 17:29:55 SülünOsman

Bizene

Cevapla (1) (2)
19.05.2017 16:57:20 ecem

Güzelim saclarini kestirmis, yeni imajini hiç begenmedim

Cevapla (2) (2)
19.05.2017 16:46:55 jerom

resimde miley sirus jüride katy perry yaşasın kate uptun'un cicikleri

Cevapla (0) (1)
19.05.2017 16:30:40 koy

Mesud28 yotumu icinde kaygiliyiz one ya

Cevapla (0) (0)
19.05.2017 16:07:07 (hg)

Tanimiyorum, tanimayada lüzüm görmüyorum.

Cevapla (3) (1)
19.05.2017 22:18:25 (hg)

Dogru birdakine yazmam.

(0) (0)
19.05.2017 21:26:36 vatandas

yorumda yazmaya luzum gormeseydin

(0) (0)
19.05.2017 16:05:15 galatasaray

Bize ne!

Cevapla (1) (0)
19.05.2017 15:44:28 samuel colt

resimdeki miley degil mi

Cevapla (0) (2)
19.05.2017 15:42:22 mesud28

Begenmediginiz haberi okumayin Sizin umrunuzda olup olmagina mi bakacaklardi gerizekalilar !

Cevapla (1) (0)
19.05.2017 15:34:03 gül

ne hoşçakal nede mutlu kal, ben nasılsam sende öyle kal.

Cevapla (2) (1)
20.05.2017 17:25:51 (hg)

Neden ?

(0) (0)
20.05.2017 16:06:49 gül

yazma bana ya

(0) (0)
20.05.2017 15:29:30 (hg)

Ben askdanda, hasrettende, damardan anlarim herkesi kandirabilirsinde damarini kandiramazsin bunuda biliyor olmalisin zaten.

(0) (0)
20.05.2017 14:58:35 (hg)

Hmmm ben de yuttum :)) , bunlari damarina söylüyorsun sanki bilmiyom. Gurbette olan damar sözleri söylemez hasretten bahser, sen direk damara gidiyorsun ! Beni kandiramazssin :)))

(0) (0)
20.05.2017 14:28:24 gül

kendi kendine uyduruyon sevdigim sözleri yazıyorum o kadar . Gurbetteyim ve ailemden kimse yok yanımda .

(0) (0)
20.05.2017 14:17:02 (hg)

O sözlerin sahibi vardir da bu yuzden sordum! Buraya yazdigin için sordum ! Seninde Tutsak kalmis gibi halin var da o yüzden sordum.

(0) (0)
20.05.2017 14:11:01 (hg)

Ben zaten kadinim :)))

(0) (0)
20.05.2017 12:52:21 gül

ne kadar meraklısın dedikoducu kadınlar gibi bir daha bana yorum yazma . Hayatlarının icinde olmadın insanlara burnunu sokma . Anladınmı.

(0) (0)
20.05.2017 03:37:27 (hg)

Senin eksik yanin kimdeki tamamlansin ?

(0) (0)
20.05.2017 01:05:16 (hg)

:)) seni çözmeye çalisiyorum, belliki baglisin benim gibi. Avukatlikla ne alakasi var simdi ! Anlat dinliyorum

(0) (0)
19.05.2017 15:27:18 tokatçı

Haberin başlığını okuyarak tıklıyorsunuz Bize ne diyorsunuz. Bakma o zaman gardaş

Cevapla (2) (0)
19.05.2017 18:46:53 yiğido58

tepki ortaya koymak için mecbur tıklayıp yorum yapıyoruz ..adminle whatsaptan yada massengerden yazışamıyoz malum

(0) (0)
19.05.2017 15:25:45 bize ne

bize ne

Cevapla (2) (0)
19.05.2017 15:24:39 leyla

bi cok ünlüyü tanimiyordum en son haber sayesinde bütün luzumsuzlari taniyorum artik

Cevapla (4) (0)
19.05.2017 15:19:25 ...

Bizene

Cevapla (1) (0)
19.05.2017 15:11:42 TÜRKOĞLU TÜRK

Gerçekten Bizeneeee

Cevapla (2) (0)
19.05.2017 15:01:58 dorucu

ulan abd yalakası gibi haber yapmaya bayiliyoruz valla

Cevapla (1) (1)
19.05.2017 14:56:28 VATAN sever TÜRK!

bizene admin?

Cevapla (2) (0)
19.05.2017 14:49:02 RTE GÖNÜLLÜSÜ

Bana ne

Cevapla (2) (0)
19.05.2017 14:45:14 kroww

hastayım sana Katy...

Cevapla (3) (0)
19.05.2017 14:36:04 memocan233

kim lan bu kari??

Cevapla (1) (0)
19.05.2017 14:31:51 derya

vallaha ki bizene

Cevapla (2) (0)
19.05.2017 14:30:50 ketiperi

Sorsan tık pesinde kosmuyoruz derler, habere bak

Cevapla (1) (0)
19.05.2017 14:30:18 xxx

BIZENE

Cevapla (2) (0)
19.05.2017 14:27:30 vanli

bundan banane cok sacma haber olmus

Cevapla (2) (0)
19.05.2017 14:10:12 seker

Bizene

Cevapla (4) (1)
19.05.2017 14:09:30 lion

Evet. Balkonlar müsait:) yapabilir.

Cevapla (1) (0)
19.05.2017 13:53:46 koy

Bizene

Cevapla (11) (1)
19.05.2017 19:06:25 Dogrucu Davut

bu haberde işin ne ?

(0) (0)
19.05.2017 14:23:22 53lu

aynen bizene?

(0) (0)