Yasin Öztekin gollerine devam ediyor

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Göztepe ile Atiker Konyaspor karşı karşıya geldi. Bornova Doğanlar Stadı'nda oynanan mücadeleyi Göztepe, 3-2'lik skorla kazandı.

GÖZTEPE 3 GOLLE 3 PUAN ALDI

Göztepe, 22. dakikada Yasin Öztekin'in asisti ve Cameron Jerome'un kafa golüyle öne geçti. Cameron Jerome, böylece Göztepe formasıyla ilk golünü atmış oldu. Son haftaların formda ismi Yasin Öztekin, 39. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 2-0'a getirdi.

Yasin Öztekin gollerine devam ediyor

İkinci yarıya hızlı başlayan Kayserispor, 49. dakikada Mustafa Yatabare ile farkı indirdi. 61. dakikada Andre Castro, Göztepe'yi rahatlatan ve 3 puanı garantileyen golü attı. Ömer Ali Şahiner'in 90+4. dakikada sadece skoru belirledi.

İZMİR EKİBİ 12 PUANA YÜKSELDİ

Arka arkaya 3. galibiyetini alan Göztepe, puanını 12'ye yükseltti. Bu sezon deplasmandaki ilk mağlubiyetini alan Atiker Konyaspor ise 11 puanda kaldı. Göztepe, gelecek hafta Kasımpaşa'ya konuk olacak. Atiker Konyaspor ise Beşiktaş'ı sahasında ağırlayacak.

Yasin Öztekin gollerine devam ediyor

YASİN SON 3 HAFTADA 4 GOL 2 ASİST YAPTI

Galatasaray'dan sezon başında Göztepe'ye transfer olan Yasin Öztekin, yükselişini bu maçta da sürdürdü.

5. haftada Kayserispor karşısında 1 gol ve 1 asistle oynayan ve takımının 2-0'lık galibiyet almasında önemli katkı sağlayan Yasin Öztekin, geçen hafta da Trabzonspor'a 2 gol birden attı, 2-1'lik galibiyetin mimarı oldu.

Konyaspor karşısında da etkili bir oyun oynayan Yasin Öztekin, 1 gol ve 1 asist yaptı. Yasin, böylece Süper Lig'in son 3 haftasında 4 gol ve 2 asist yapmış oldu.

Yasin Öztekin gollerine devam ediyor