Yasemin Allen: Önce kariyer sonra çocuk

Güzel oyuncu Yasemin Allen, yabancı bir televizyon kanalına hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Yasemin Allen: Önce kariyer sonra çocuk

İşte Yasemin Allen'ın bilinmeyenleri...

Suna Yıldızoğlu’nun kızı olarak Londra’da dünyaya gelen, 3 aylıkken getirildiği Türkiye’de 11 yaşına kadar eğitimini sürdüren Allen, ardından ailesi ile Avustralya’ya yerleşerek 7 yıl sinema, televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldığını söyledi.

Güzel oyuncu Yasemin Allen-Foto Galeri

18 YAŞINDA TÜRKİYE'YE DÖNDÜ

Türkiye’ye 18 yaşında döndükten sonra Müjdat Gezen Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde eğitim gören Yasemin Allen, İngiliz olmasına rağmen yaşamının yüzde 75’ini İstanbul’da geçirmesi, ilkokulu burada okumasının etkisiyle Türk özellikleri olarak nitelendirdiği; duygularını saklayamama, ani öfkelenme, çabuk sevebilme ve sıcakkanlı olmanın kişiliğine yansıdığını anlattı.

Yasemin Allen: Önce kariyer sonra çocuk

"GÜVENMEDİĞİM ADAMA AŞIK OLMAM"

Şeref Meselesi’nde canlandığı karakter hakkında ‘Sibel’in düştüğü duruma üzülüyorum. Gerçek hayatta başıma gelse kadınları bu şekilde kullanan bir adama asla aşık olamam, böyle birine güvenemem. Güvenemediğim birine de aşık olamam" şeklinde konuştu.

Yasemin Allen: Önce kariyer sonra çocuk

"ÖNCE KARİYER SONRA ÇOCUK"

Yasemin Allen, aşk veya iş konusunda seçim yapmak zorunda kalmayı hiç istemediğini vurguladı ve ekledi; "Bana 'Evlenip çocuklar doğurup başka bir ülkede kalacaksın’ ya da ’Şu ülkeye gidip başarılı bir oyuncu olacaksın’ deseler daha yaşım genç olduğu için başarıyı seçerdim. Ama 20 sene sonra belki bunu demem, 20 yıl sonra tekrar sorun" karşılığını verdi.