Xiaomi Redmi Note 7, Çin'de 1 milyon satış rakamına ulaştı
ensonhaber.com

Çin'de 1 ay önce satışa çıkan Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu Redmi Note 7, çok kısa bir süre içerisinde 1 milyon satış rakamına ulaşmayı başardı. Bu kadar kısa sürede elde edilen bu başarı, Xiaomi'nin Çin'de ne kadar doğru işler yaptığını gösteriyor.

xiaomi

BAŞKA ÜLKELERDE DE SATIŞA ÇIKABİLİR

Çok yakında Hindistan'da da satışa çıkacak olan Xiaomi Redmi Note 7'nin, başka ülkelerde de satışa çıkması için şirketin çalışmalar yaptığı, gelen haberler arasında.

Xiaomi, sadece 1 ayda ulaştığı 1 milyon satış rakamı nedeniyle, Çin'de ne kadar güçlü olduğunu da herkese kanıtlamış oldu. Şirketin, gelişmiş özellikler içeren ve uygun fiyatlı telefonları dünya genelinde de oldukça beğeniliyor.

xiaomi redmi note 7

XIAOMI REDMI NOTE 7 ÖZELLİKLERİ

Xiaomi Redmi Note 7, Snapdragon 660 yonga seti ile birlikte geliyor. 6,3 inç Full HD ekrana sahip telefon, 48 MP + 5 MP çift arka kameraya ve 13 MP ön kameraya sahip. 4GB RAM + 32 GB depolama ve 6 GB RAM + 64 GB depolama seçenekleri bulunan Redmi Note 7, Adreno 512 grafik işlemcisini barındırıyor.

xiaomi redmi note 7

XIAOMI REDMI NOTE 7 PRO DA GELECEK

Xiaomi Redmi Note 7, şu anda Çin'de 999 Yuan (771 TL) fiyat etiketine sahip. Son gelen haberlere göre Xiaomi, Redmi Note 7'nin daha gelişmiş özelliklere sahip Redmi Note 7 Pro modelinin üzerinde çalışıyor. Redmi Note 7 Pro, yine öncelikli olarak Çin'de piyasaya sürüldükten sonra Hindistan'da satışa çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji