Uzman çavuş sevdiği kadına evlilik teklif etti
İHA

Piyade Komando Uzman Çavuş Hasan Yılmaz, Münbiç operasyonu nedeniyle bir süredir Hatay sınırında görev yapıyordu. Bu yakınlığı fırsat bilen Hasan Yılmaz, 3 yıldır görüştüğü ve evlenmeyi planladığı Necibe Besemek'e sürpriz bir evlenme teklifi yapmayı istedi. Yılmaz arkadaşlarını organize ederken, İskenderun sahilindeki bu gruba Beşiktaş'ın Çarşı grubu da destek istedi.

Uzman çavuş sevdiği kadına evlilik teklif etti

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Erkek kardeşi tarafından buluşma noktasına araba teslimatı bahanesiyle getirilen Necibe Besemek, bir anda karşısında gitarla şarkı söyleyip meşale yakan grubu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Grubun içerisinden Uzman Çavuş Hasan Yılmaz'ı da gören Besemek, olayı algılamakta güçlük çekti. Yılmaz, bu sırada cebindeki yüzüğü çıkararak, sevdiği kadına evlilik teklif etti. Gözyaşlarına hakim olamayan Necibe Besemek "Benimle evlenir misin?" sorusuna "Evet" cevabını verdi.

Mehmetçik'ten sürpriz evlenme teklifi İZLE

EYLÜLDE DÜĞÜN VAR

Sevdiği kadının parmağına yüzüğü takmanın mutluluğunu yaşayan Hasan Yılmaz, "Düğünü eylül ayında düşünüyoruz. Hatay'da görev yapıyorum. Evlilik teklifi yapmanın zamanı geldiğini düşündüm ve böyle bir sürpriz hazırladım, çok mutluyum. Arkadaşlarıma beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum." dedi. Necibe Besemek ise böyle bir sürprizi beklemediğini söyledi.

Uzman çavuş sevdiği kadına evlilik teklif etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)