Tony Bellew Ilunga Makabu'yu nakavt etti - İZLE

WBC yarı ağır sıklet dünya şampiyonluğu için İngiliz boksör Tony Bellew ile Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nden Ilunga Makabu karşı karşıya geldi.

BELLEW MAÇA HIZLI BAŞLADI

Aynı zamanda taraftarı da olduğu Everton'ın Goodison Park stadyumunda ilk maçına çıkan Tony Bellew, karşılaşmaya yoğun bir sevgi seli altında gelirken, ilk raunda da hızlı giriş yapan taraf oldu.

Tony Bellew Ilunga Makabu'yu nakavt etti - İZLE

2. RAUNTTA KONTROLLÜ DAVRANDI

Karşılaşmanın başında fizik üstünlüğünü iyi kullanan Bellew rakibini iplere sıkıştırdığı anlarda erken nakavta gitme isteğinin sinyallerini verdi. Raundun son saniyelerinde iplerden kurtulmayı başaran Makabu ise sert bir sol direkt ile Bellew'i yere sererken, Goodison Park'ı büyük bir sessizlik kapladı. Bellew bu beklenmedik knockdown sonrası ayağa kalkmayı başarırken, antrenörü Dave Coldwell'in de uyarısıyla 2. rauntta kontrollü bir oyun planı benimsedi.

Tony Bellew Ilunga Makabu'yu nakavt etti - İZLE

SOL KROŞEYLE NAKAVT GELDİ

Bu rauntta kendini toparlayan Bellew, 3. raunda müthiş bir giriş yaparak Makabu'yu tekrar iplere sıkıştırdı ve art arda direkt vuruşlarla grogi duruma getirdiği rakibini son bir sol kroşeyle nakavt ederek WBC'nin yeni yarı ağır sıklet şampiyonu unvanını eline geçirdi.