PlayStation 5'te yer alacak 38 oyun açıklandı
ensonhaber.com

Sony, piyasaya süreceği yeni oyun konsolu PlayStation 5 ile birlikte Stadia ve Xbox gibi rakipleriyle büyük bir rekabete girecek.

Oyunseverlerin merakla beklediği PlayStation 5'in tasarımı hakkında şimdiye kadar birçok iddia ortaya atılsa da henüz Sony tarafından doğrulanan bir bilgi yok.

Ancak şirket, yeni nesil oyun konsolunda yer alacak oyunları resmi olarak açıkladı. PlayStation Official Magazine dergisinin son sayısında, PlayStation 5’te yer alacak 38 oyun listelendi.

ps5

PLAYSTATION 5'TE YER ALMASI KESİNLEŞEN 38 OYUN

Madden 21 EA Sports NHL 21 Moonray Gothic Remake MicroMan Nith’O Infinity Reborn Observer System Redux Path of Exile 2 Outriders PsyHotel Quantum Error Rainbow Six Quarantine Rainbow Six Siege Redo! Enhanced Edition A Rat’s Quest: The Way Back Home Assassin’s Creed Valhalla Battlefield 6 Chorus Cygni All Guns Blazing Dauntless DiRT 5 Dragon Age 4 Dying Light 2 FIFA 21 Godfall Gods & Monster Scarlet Nexus Sniper Elite 5 Soulborn Starfield The Elder Scrolls 6 The Lord of the Rings Gollum The Sims 5 Ultimate Fishing Simulator 2 Vampire The Masquerade Bloodlines 2 Warframe Watch Dogs Legion WRC 9

playstation

PLAYSTATION 6 NE ZAMAN ÇIKACAK

Oyunseverlerin merakla beklediği PlayStation 5'in, gelecek ay tanıtılacağı ve sonbahar aylarında satışa çıkacağı tahmin ediliyor. Ayrıca yeni oyun konsolunun 499 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Instagram: @eshteknoloji

PlayStation 5'te yer alacak 38 oyun açıklandı

PlayStation 5'te yer alacak 38 oyun açıklandı

PlayStation 5'te yer alacak 38 oyun açıklandıPlayStation 5'te yer alacak 38 oyun açıklandı

PlayStation 5'te yer alacak 38 oyun açıklandı