Sırtını PKK'ya yaslayanlara Bakan Soylu'dan mesaj
AA

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde halka hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin tarihin her döneminde, zor günler geçirdiğini söyledi.

Konuşmasında "Zengin, büyük ve güçlü Türkiye'yi engelleyemeyecekler." diyen Soylu, Türkiye'nin, terörün ve ekonomik saldırıların hedefi olduğuna işaret etti.

"BİZİ ENGELLEMEK İÇİN ÜLTİMATOM VERDİLER"

Soylu, şunları kaydetti: "Gezi olaylarında bu ülkede faiz 3,5'tu. Bu ülke 100 milyar dolarlık yatırımın önünü açmıştı. Bizi engellemek için ültimatom verdiler. 'Siz kimsiniz ki bunları yapıyorsunuz, siz kime güveniyorsunuz?' Ne oldu, başı açık da başı kapalı da Meclis'e girdi mi, girdi. Zengin, büyük ve güçlü Türkiye'yi engelleyemeyecekler.

SERT KONUŞUYORUM DİYE KIZIYORLAR

Bana sert konuşuyorum diye kızıyorlar. Ne yapacağız, kaseti tekrar başa mı saracağız? Bu ülke 40 yıldır şehit veriyor. PKK'nın vekilleri, ben onlara milletin vekili demeyi doğru bulmuyorum, onlar Kandil'in vekilidir, onlar PKK'nın vekilidir. Bu milletin vekili olmayı hak etmiyorlar.

Sırtını PKK'ya yaslayanlara Bakan Soylu'dan mesaj

Sırtını PKK'ya yaslayanlara Bakan Soylu'dan mesaj VİDEO


DÖRT TANE DUVAR VERDİK

15-20 vilayette yürüyeceklermiş. Ne için? Apo'nun serbest bırakılması için. Yürüyebildiler mi? Onlar bu ülkeye fitne sokmak için acaba bir boşluk bulabilir miyiz diye bir arayış içerisindeler. Bana kızıyorlar, 'Ben sırtımı PKK'ya dayadım, PYD'ye dayadım.' diyen bir kadın vardı. Şimdi ona dört tane duvar verdik, istediğine daya dedik, kötü mü dedik?"

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)