Şeref Meselesi final yapıyor
ensonhaber.com

Televizyon tarihinde ilk kez, ilk bölümünde reyting rekorları kırsın diye uğruna ana haberin 1 günlüğüne yayından kaldırıldığı Şeref Meselesi dizisi, yayınlandığı süre boyunca reytinglerde beklenen performansı gösteremedi.

FİNAL YAPIYOR

Kanyon'da düzenlenen bir galayla diziyi tanıtan Kanal D, Yasemin Allen'ın 22. bölümde vurularak ekranlara veda etmesinin ardından diziyi 4 bölüm daha yayınlayarak 26. bölümünde diziyi bitirme kararı aldı.

Şeref Meselesi final yapıyor

REYTİNGLERDE ÇAKILDI

Geçen hafta yayınlanan bölümünde reyting sıralamasında totalde 8. sırada olan Şeref Meselesi, AB'de 3. olabildi. Reytingde ilk 5'e giremeyen televizyon dizileri, bir süre sonra yapımcı tarafından yayından alınıyor.

Yasemin Allen Şeref Meselesi'nden böyle ayrıldı İZLE

Şeref Meselesi final yapıyor

SON BÖLÜMDE NELER OLACAK

Yiğit ve Emir'in kaçırılan Elif'i almak için Hakkı ile buluşmasının ardından, işler beklenmedik bir şekilde gelişir. Yiğit, Emir’in ısrarlı soruları karşısında Hakkı’nın aslında ne istediğini söylemek zorunda kalır.

Duyduklarıyla şok olan Emir, çaresiz Elif’i kurtarmak için kendi hayatını feda etmeye hazırdır. Yiğit ise Emir ve Elif’i korumak için tüm imkanlarını seferber eder. İki kardeş belli etmeseler de gelişmelerden tedirgin olurlar. Yiğit ve Emir, Elif’i almak için yola çıkar. Sonunda beklenen an gelir.

Şeref Meselesi final yapıyor

HAYATTA KALMA MÜCADELESİ

Yiğit, Emir’le birlikte Hakkı’nın karşısındadır. Elif’in güvenliğinden emin olan Yiğit, harekete geçer. Silahların konuştuğu hesaplaşmada ortalık savaş alanına döner. Bir tarafta Yiğit, Emir ve Elif diğer tarafta Kübra ve karnındaki bebeği hayatta kalmak için mücadele ederler.

Yasemin Allen Şeref Meselesi'nden ayrıldı

Şeref Meselesi final yapıyor