Şanlıurfa'da seçim kavgası: 2 ölü 7 yaralı
AA

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Harran ilçesine bağlı Karataş Mahallesi’nde yaşandı. Aynı mahallede yaşayan ve aralarında muhtarlık seçimi nedeniyle husumet bulunan iki aile arasında akşam saatlerinde kavga çıktı. Taş, sopa, silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 9 kişi yaralandı.

Salih, Ahmet, İbrahim, Mahmut, Ali, Ahmet, Halil Bayramhan ve ismi öğrenilemeyen 2 yaralı, ambulanslarla Harran, Akçakale ve Şanlıurfa’daki hastanelere kaldırıldı. Harran Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan İbrahim ve Mahmut Bayramhan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şanlıurfa'da seçim kavgası: 2 ölü 7 yaralı

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan 3’ünün durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. Hastaneye akın eden yaralıların yakınları iki kişinin öldüğünü duyunca sinir krizleri geçirdi. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri Harran Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaşanan kavga nedeniyle hastaneye çok sayıda jandarma ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Jandarmanın kavganın yaşandığı kırsal mahallede de geniş güvenlik önlemleri aldığı öğrenildi.

Şanlıurfa'da seçim kavgası: 2 ölü 7 yaralı

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)