Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan kodlu sınav mesajı
ensonhaber.com

Deneyap Teknoloji Atölyeleri, 2017 yılının temmuz ayında, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) tarafından hayata geçirildi. Bu atölyelerin amacı; tam bağımsız ve güçlü bir Türkiye için geleceğin mühendislerini, teknoloji girişimcilerini ve teknoloji liderlerini yetiştirmek olarak belirtiliyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan kodlu sınav mesajı

SİTE ÜZERİNDEN ONLİNE BAŞVURU

Geleceğin Teknoloji Yıldızları Programına dahil olmak isteyen ortaokul (4.sınıf, 5. sınıf) ve lise (8. Sınıf, 9. Sınıf ve lise hazırlık sınıfı) kademesindeki öğrenciler, Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nin sitesi üzerinden duyurulan başvuru süresinde, online başvurularını tamamlıyor.

SINAVI KAZANAN ÖĞRENCİLER 36 AYLIK BİR EĞİTİM ALIYOR

Sınavda başarılı olarak seçilen Geleceğin Teknoloji Yıldızları, 36 aylık bir eğitim almaya hak kazanırlar. İlk 24 ay "Üretim ve Tasarım", "Robotik ve Kodlama", "Elektronik Programlama, "Nesnelerin İnterneti", "Siber Güvenlik", "Enerji Teknolojileri", “Nanoteknoloji”, “Mobil Uygulama”, “Yapay Zeka”, "Havacılık ve Uzay", alanlarında kapsamlı bir eğitim alıyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan kodlu sınav mesajı

DÜN SINAV DUYURUSU YAPILDI

Dün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan bir sınav duyurusu yapıldı. Ancak sınav duyurusu, kod içeren bir mesajla açıklandı.

SINAV MESAJI KODLAMA DİLİYLE YAZILDI

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Twitter sayfasından; kodlama, yapay zeka, siber güvenlik gibi alanlarda özel yetenekli gençlerin eğitileceği Deneyap'larla ilgili tweetin kendisi de bir kodlama diliyle yazıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan kodlu sınav mesajı