Resmen Ivana Sert oldu

Resmen Ivana Sert oldu

Yüksel Holding ortaklarından Yurdal Sert ile Ivana Sert, 2004 yılında evlendi. 2 yıl sonra ise Kayon Ateş adını verdikleri bir oğulları dünyaya geldi. İvana Sert'in yakın arkadaşı Hatem Yavuz ile ortak iş yapmasının ardından evliliğinin bozulduğunu öne süren Yurdal Sert, 2011 yılında boşanma davası açtı. Yaklaşık iki yıl süren yargılama sonucunda mahkeme her iki tarafın da kusurlu olduğu gerekçesiyle boşanmasına hükmetti. Yurdal Sert'in evin anahtarını arkadaşı Hatem Yavuz'a vermesinin 'ağır bir kusur' olduğu ve geçimsizliğin başlangıcı olduğu, 'Karı-koca masum flörtlere karşı değiliz' sözlerinin ise içinde bulunulan toplumun çoğunluğunun benimsediği değerlere aykırılık teşkil ettiği belirtilerek daha kusurlu olduğu vurgulayan mahkeme, davacı tarafın Ivana Sert'e 150 bin TL maddi, 250 bin TL manevi tazminat ile, oğlu için aylık 5 bin TL nafaka ödemesine hükmetti. İki tarafta Yargıtay'a başvuru yaptı. Ancak boşanma yönünden itiraz olmadığından boşanma kesinleşti.

"SOYADIMI KULLANABİLİR"

Yurdal Sert Ivana Sert'in kızlık soyadının telaffuzunun zor olduğunu söyleyerek "Aradan 2 yıl geçti, birbirimize kızgınlığımız geçti. Çıkan haberleri görür görmez Ivana beni panikle aradı. Ivana benim soyadımla tanınıyor. Dava dilekçemde 'soyadımı kullanmasın' dedim ama bu saatten sonra ona kötülük yapmak istemem" şeklinde açıklama da bulundu.

MAHKEME KABUL ETTİ

Yurdal Sert'in soyadını kullanmasına onay vermesi üzerine Ivana Smiljkoviç geçtiğimiz ocak ayında mahkemeye dilekçe vererek boşandığı eşinin soyadını kullanma davası açtı. 15 Aile Mahkemesi'nde dün gerçekleştirilen duruşma da mahkeme davayı kabul etti.

Resmen Ivana Sert oldu