Razer'ın oyun mağazası bu ayın sonunda kapanacak
ensonhaber.com

Müşterilere, oyunlarda özel teklifler sunan ve oyun aksesuarlarında indirimler gerçekleştiren bir dijital mağaza olan Razer Game Store, henüz birinci yılını doldurmadan kapatılacak.

Oyun sektöründe adından sıkça söz ettiren Razer, büyük uğraşlar sonucu geçtiğimiz yıl nisan ayında, kendi oyun mağazasını açmıştı. Razer'ın yayınladığı resmi açıklamaya göre, Razer Game Store'da artık sona gelindi. Şirket, 28 Şubat 2019 tarihinde mağazayı tamamen kapatacak.

razer

SON GÜN 28 ŞUBAT

Razer, oyunculara yaptığı açıklamada, indirilen oyunların mağaza kapandıktan sonra çalışmaya devam edeceğini, ancak satın alınan ürün anahtarlarının ve indirim kuponlarının 28 Şubat'tan önce kullanılması gerektiğini açıkladı.

Şirket, ayrıca Razer Silver ve Razer Gold ödül programlarının, mağaza kapandıktan sonra da çalışmaya devam edeceğini belirtti.

razer

Razer, her ne kadar kendi oyun mağazasını kapatsa da oyun donanımına sahip bilgisayarlar konusunda en iyi hizmetlerden birini sağlıyor. Şirket, geçtiğimiz ay yeni oyuncu bilgisayarlarını tanıtarak, oldukça beğeni toplamıştı. Oyunseverler, artık Razer Game Store'dan yararlanamayacak olsa da şirketin piyasaya sunduğu birçok oyun bilgisayarını satın alabiliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji