OnePlus, ABD akıllı telefon şirketleri arasında ilk beşte
ensonhaber.com

Çinli üretici OnePlus, yıllardır fiyat-performans ürünü telefonlar piyasaya çıkarmaya çalışıyor ve bunu yaparken de bir hayli başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Bir istatislik firmasının paylaştığı verilere göre; Çinli şirket OnePlus, ABD'deki pazar payını artırarak 2018'in son çeyreğinde ilk beşe girmeyi başardı.

oneplus

ABD PAZARINA GİRELİ 5 YIL OLDU

Özellikle OnePlus 6 ve OnePlus 6T gibi akıllı telefonlarıyla bir hayli beğenilen ve satış rakamlarını yükselten şirket, ilk kurulduğundan bu yana oldukça yol katetti. OnePlus CEO'su Pete Lau, ''İlk telefonumuzu Amerika'da başlangıçta sadece internet mağazalarından satışa çıkardığımız tarihten bu yana tam 5 yıl geçti.'' dedi.

oneplus

OnePlus, sadece akıllı telefon üretmekle kalmayıp bu süreçte kullanıcıları ile de oldukça ilgilendi. Kullanıcıların önerilerini dikkate alan şirket, bu doğrultuda her altı ayda bir yeni geliştirilmiş telefonlarını tanıttı.

Geçtiğimiz sene OnePlus, Hindistan'daki akıllı telefon pazarında yüzde 36'lık bir paya sahip oldu. OnePlus CEO'su, büyümelerinin devam edeceğini ve gelecek için çok heyecanlı olduklarını ifade etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji