OnePlus, 5G'li oyun telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor
ensonhaber.com

Samsung, Apple ve Google gibi büyük akıllı telefonu üreticileri, 5G'ye hazır akıllı telefon yarışında geride kalırken, OnePlus bu yarışta bir adım öne geçmek istiyor.

XDA Developers sitesinde yer alan bir habere göre; OnePlus, 5G destekli ilk telefonunun prototipini, 25 Şubat'ta Barselona'da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde gösterecek. Yeni ortaya çıkan bilgilere göre OnePlus'ın tanıtacağı yeni 5G akıllı telefonu, Qualcomm Snapdragon 855 işlemcili ve X50 modemli bir oyun telefonu olabilir.

oneplus

KATILIMCILAR TEST EDEBİLECEK

OnePlus'tan yapılan açıklamaya göre, Mobil Dünya Kongresi katılımcıları, OnePlus standına uğrayarak telefonun oyun performansını şahsen test edebilecekler. Bütün bunlara ek olarak, bu yeni telefonun herhangi bir özelliği hakkında kesinleşmiş bir bilgi bulunmuyor.

onelus

25 ŞUBAT'TA TANITILACAK

Ortaya atılan bazı iddialara göre OnePlus'ın 5G destekli telefonunda, kablosuz şarj özelliği ve ekrana gömülü parmak izi okuyucusu da olacak. OnePlus'ın ve diğer büyük üreticilerin yeni teknolojilerini tanıtacağı Mobil Dünya Kongresi, 25 Şubat'ta Barselona'da başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji