Ölen adamdan çocuklarına mesaj: Babayı aldınız

babayı aldınız

İlginç olay İspanya’nın Avila Belediye mezarlığında meydana geldi. Bir İspanyol babanın, ölmeden önce mezarlık yetkililerine verdiği vasiyetin yerine getirilmesi, kısa sürede gündeme oturdu. Çocuklarının vefasızlığından yakınan ve mirastan yoksun bıraktığı belirtilen bu kişi öldükten sonra vasiyeti üzerine mezarlık yetkilileri, mezar taşına "babayı aldınız" yazısı ile el işaretinin bulunduğu kaide yaptırdı.

Ölen adamdan çocuklarına mesaj: Babayı aldınız

ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Parmak işareti olan mezar taşını görmek isteyen meraklılar kentin mezarlığına akın ederek fotoğraf çekmeye başlayınca Avila belediyesi mezarlık ziyaretlerine kısıtlama getirdi.

Ölen İspanyol’un isteği üzerine ayrıca "Kiminiz çiçekler getirerek, kiminiz ise dualar ederek beni ziyaret edeceksiniz ama yolculuğunuzun sonu burada bitecek. Sizi yanıma bekliyorum" sözleri ile akrabalarının ve ailesinin yolunun burada kesişeceğine dikkat çektiği yazı mezar taşına kazıtıldı.

Mezarlık yetkilileri, el işaretinin kaldırılmasını isteyenler olduğunu ancak rahmetlinin ölmeden önce bu yönde vasiyeti olduğunu ve onu yerine getirerek görevlerini yaptıklarını belirttiler.

Ölen adamdan çocuklarına mesaj: Babayı aldınız