Ofton İnşaat Emlak 2015'te projelerini tanıttı

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat, 4 Kasım tarihinde CNR Expo’da başlayan ve 8 Kasım’a kadar sürecek olan Emlak 2015- Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda birbirinden farklı dört projesiyle yer alıyor.

Ofton İnşaat Emlak 2015'te projelerini tanıttı

"İŞBİRLİĞİ YAPILAN FİRMALARLA DAHA KOLAY BİR ARAYA GELİNİYOR"

Ofton İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Suzan Arar, CNR Expo fuarı ile ilgili beklentilerine değinerek, " Özellikle inşaat firmalarının fuarlardan en büyük beklentisi nihai alıcılarına bütün projeleri aynı anda sunabilmesi, özellikle markasını, projelerini, konseptlerini daha iyi tanıtabilmesi. İşbirliği yaptığımız firmalarla daha kolay bir araya gelebiliyoruz bu ortamlarda. Bu fuarlar gayrimenkul sektörü için çok önemli."

Ofton İnşaat Emlak 2015'te projelerini tanıttı VİDEO

TARİHİ BOMONTİ BİRA FABRİKASI İLE SANATIN YANI BAŞINDA

Arar, Ofton inşaat'ın Elysium markalı projeler inşa ettiğini vurgulayarak, "Ofton inşaat şehir merkezinde yaşamak isteyenlere özel bir konsept yaratmış Elysium markasıyla. Biz bu konseptle Şişli ve Bomonti'de birçok proje yaptık." dedi. Projeye başlamadan önce nelere dikkat edildiğini de sözlerine ekleyen Arar, "Özellikle bölgedeki talebe dikkat ediyoruz. Bölgedeki talebin kaç metrekarede yaşamak istediğine, hangi fiyat aralığında satın almak istediğine, bunun yanı sıra sosyal donanım ve mimari konseptine dikkat ediyoruz" şeklinde açıkladı.

ELYSİUM ART ŞİŞLİ YATIRIMCILAR GÖZDESİ OLAN YERDE İNŞA EDİLİYOR

Elysium Art Şişli, şehir hayatının merkezinde restore edilerek, kültür- sanat ve eğlence dünyasının yeni üssü olacak 120 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nın yanı başında inşa ediliyor. Yatırımcıların da gözdesi konumunda olan bölge, AVM, ofis, otel, kültür merkezi ve kentsel dönüşüm çerçevesinde eski binaların renovasyonu ile giderek değerleniyor.

Ofton İnşaat Emlak 2015'te projelerini tanıttı

2016 YILININ ÜÇÜNCÜ ÇEYREĞİNDE TESLİM EDİLECEK

Yeni nesil sanatın kalbi Bomonti’de 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen proje, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor. Alanları 67,92 ile 74,87 metrekare arasında değişen rezidanslar, mimari tekniği sayesinde 2+1 veya 3+1 büyüklükte alana sahip olabilecek. Yüksek kira getirisine sahip son elli dairenin bulunduğu Elysium Art Şişli, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde sahiplerine teslim edilecek.

ELYSİUM ELİT KOŞUYOLU 10 DÖNÜM ARAZİ ÜZERİNE KURULACAK

Ofton İnşaat’ın Anadolu Yakası’nda inşa ettiği projelerden Elysium Elit Koşuyolu, toplam 10 dönüm arazi üzerinde biri lüks konut ve diğeri de rezidanslardan oluşan iki ayrı blok ile dünyaca ünlü markaların hizmet vereceği açık hava alışveriş merkezinden oluşacak.

Ofton İnşaat Emlak 2015'te projelerini tanıttı

ELYSİUM SERENİTY KANDİLLİ 75 DAİREDEN OLUŞUYOR

Toplam 5 bin 465 metrekare arazi üzerine inşa edilen Elysium Serenity Kandilli, 3 blok ve 75 daireden oluşuyor. Proje, 50.71 – 125.9 metrekare arasında değişen alanları ile 1+0, 1+1 ve 2+1 formatta, flat ve dubleks daire seçenekleri sunuyor.

Ofton İnşaat Emlak 2015'te projelerini tanıttı