Natalie Portman'dan Paris yorumu
Ajanslar

natalie

Yaklaşık bir yıldır Fransa’nın başkenti Paris’te yaşayan İsrail asıllı ABD’li yıldız Natalie Portman, "Hollywood Reporter" dergisine konuştu.

Daha önce birçok kez Paris’e geldiğini söyleyen Portman, çok derin kültürel farklılıklar olduğunu Paris’te yaşamaya başladıktan sonra fark ettiğini ifade etti.

"YAHUDİ OLARAK TEDİRGİNİM"

"Paris’te bir Yahudi olarak kendinizi tedirgin hissediyor musunuz?" sorusuna "Evet" cevabını veren Portman, "Bu ülkede bir siyah ya da Müslüman olsaydım da tedirgin hissederdim" dedi.

"İSRAİL'DEN GELİYORUM"

Ünlü Hollywood yıldızı Portman, mizah dergisi Charlie Hebdo'ya düzenlenen saldırının kendisini sarsıp sarsmadığı sorusuna ise "Ben İsrail’den geliyorum" yanıtını verdi.

Natalie Portman'dan Paris yorumu

CHARLİE HEBDO SALDIRISI

7 Ocak 2015’te Hazreti Muhammed hakkında çizdikleri karikatürler sebebiyle mizah dergisi Charlie Hebdo'ya düzenlenen saldırıda derginin ünlü çizerlerinin de aralarında bulunduğu 12 kişi ölmüştü.

2010 yılında "Siyah Kuğu" filmiyle Oscar’ı kucaklayan Natalie Portman, eşi Fransız koreograf Benjamin Millepied’in yeni projesi sebebiyle Paris’e taşınmıştı.

Natalie Portman'dan Paris yorumu