Murat Başoğlu: Bu yaz size çok güzel sürprizlerim var
ensonhaber.com

2017 yazında yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede çekilen görüntülerinin basına sızmasının ardından ilişkisi ortaya çıkan Murat Başoğlu, uzun bir aradan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"HERKES AKLINI BAŞINA DEVŞİRECEK"

"Bazı haddini bilmeyenler adam öldürmeyi sinek öldürmek zannediyorlar" diyen Başoğlu, ardından "Allah’a şükür kimse öyle bir şeye cesaret edemez. Benim adım Murat Başoğlu. Ben bastığım yerde ayağımın izini bırakırım. O yüzden herkes aklını başına devşirecek." ifadelerini kullandı.

"DERSLER ÇIKARDIM"

Başına gelen olaydan sonra düşmanlarını tanıdığını ve onlardan bir bir hesap soracağını söyleyen sunucu, "Her kötü olayın bir iyi sonucu vardır. Önemli olan benim bunlardan ne ders çıkardığımdır. Ben bunlardan çok güzel dersler çıkardım. Allah’ıma şükür beni çok seven insanlar olduğunu gördüm.

"HEPSİNDEN HESAP SORACAĞIM"

Düşmanlarımı da gördüm. Görmedim değil. Onlardan da hesap soracağım. Benim adım Murat Başoğlu. Öyle kimseden hesap sormaz zannetmesinler. Hepsinden hesap soracağım. Uykuları kaçsın istiyorum çünkü." dedi.

Murat Başoğlu röportajında, yaşadığı kötü şeyleri atlattığını ve ekranlara geri döneceğini de belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Bomba gibiyim. On numarayım. Bu yaz size çok güzel sürprizlerim var. Ekranlara da döneceğiz Allah nasip ederse. Ayrıca Bodrum’da çok güzel projelerimiz var. Hayatımızda hepimiz kötü şeyler yaşıyoruz. Ben de bazı kötü şeyler yaşadım. Ama hepsini atlattım. "

Günün magazin gelişmeleri VİDEO