Mardin'de teröre tepki yürüyüşü
Ajanslar

Mardin'de Ömerli ilçesinde bulunan jandarma karakoluna bombalı araçla düzenlenen ve 1 TIR şoförünün hayatını kaybettiği, 3'ü asker toplam 12 kişinin yaralandığı terör saldırısına tepki gösteren vatandaşlar yürüyüş düzenledi.

TÜRK BAYRAKLARIYLA YÜRÜDÜLER

Ömerli ilçesinde düzenlenen tepki yürüyüşüne vatandaşlar ellerine aldıkları Türk bayraklarıyla katıldı. Vatandaşlar ellerindeki Türk bayrakları ile saldırının yaşandığı jandarma karakolundan hükümet konağına doğru sloganlar atarak yürüdü.

Mardin'de teröre tepki yürüyüşü

SOKAKLAR SLOGANLARLA İNLEDİ

İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına gelen kalabalık burada hep birlikte İstiklal Marşı'nı okudu. Çok sayıda kişinin katıldığı yürüyüşü güzergahta bulunan vatandaşlar da destekledi. Ellerindeki Türk bayraklarıyla 'Kahrolsun PKK', 'Apo'nun p*çleri yıldıramaz bizleri' sloganları atan vatandaşlar, İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde ikinci kez İstiklal Marşı'nı okudu.

MÜZİK DİNLEYEN KAMYONCUYA TEPKİ

İstiklal Marşı okunurken yolda bekleyen ve müzik dinleyen bir kamyon şoförüne vatandaşlar tepki gösterdi. Gösterilen tepki üzerine kamyon şoförü müziği kapattı.

Mardin'de teröre tepki yürüyüşü VİDEO

Mardin'de teröre tepki yürüyüşü

"EKMEK PARASINI KAZANIRKEN TERÖR YÜZÜNDEN ŞEHİT OLDU"

Teröre tepki gösteren ve isminin yazılmasını istemeyen vatandaşlar, Ömerli ilçesine kahpece bir saldırı yapıldığını söyledi. Vatandaşlar, "Bugün Hakkari'de 4 şehit verdik, burada ise TIR şoförü ekmek parasını kazanırken terör yüzünden şehit oldu" dedi.

Mardin'de teröre tepki yürüyüşü

Mardin'de teröre tepki yürüyüşü