Maradona: Messi'den lider olmaz

Dünya futbolu Messi mi daha iyi Ronaldo mu tartışmalarını sürdüredursun, bir başka tartışa konusu da iki Arjantinli efsane arasında yaşanıyor.

MARADONA'NIN MESSİ'YE KARŞI TUTUMU

Messi-Ronaldo tartışmalarında tarafını Messi'den yana seçen Maradona, Arjantinli yıldızın kendisinin gerisinde olduğunu her defasında ima etmekten çekinmiyor.

Maradona: Messi'den lider olmaz

Messi'yi hemen herkes gibi Maradona da Arjantin Milli Takımı'ndaki kötü performansı üzerinden eleştiriyor. Barcelona'da kusursuz bir futbolcu olduğunu ancak aynı şeyleri milli takım için söyleyemeyeceğini ifade eden Maradona, bu kez çok çarpıcı bir açıklama yaptı.

Maradona: Messi'den lider olmaz

"HEYECANDAN 20 KERE TUVALETE GİDİYOR"

Messi'nin liderlik özelliğine sahip olmadığını belirten Maradona, Arjantinli futbolcunun maçlardan önce fazla heyecanlandığını vurgulayarak şöyle konuştu: "Leo Messi harika bir oyuncu ancak bunu anlayamıyor. Maçtan önce 20 kez tuvalate giden bir adamın (Messi) liderlik yapmasını istemeniz çok saçma. Messi'ye artık Tanrı muammelesi yapmayın. Barcelona'daki Messi ile Arjantin'deki Messi başka kişiler"

Maradona: Messi'den lider olmaz

Maradona: Messi'den lider olmaz

Maradona, Messi'nin Arjantin forması altındaki performansını daha önce de defalarca kez eleştirdi. Messi'nin milli takımla Dünya Kupası'nı kaldıramazken, Maradona bu başarıyı yakalamıştı.