Mansur Yavaş'tan Necmettin Erbakan paylaşımı
ensonhaber.com

31 Mart 2019 seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti'nin kurduğu Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan CHP'li Mansur Yavaş, farklı siyasi kesimlere göz kırpmaya devam ediyor.

ERBAKAN PAYLAŞIMI YAPTI

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 8. yıl dönümü nedeniyle Yavaş, Instagram hesabından "Siyasi tarihimizin en önemli şahsiyetlerinden, eski Başbakanlarımızdan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı vefat yıl dönümünde saygı ve rahmet dileklerimle anıyorum. Ruhu şad olsun." notuyla Erbakan fotoğrafı paylaştı.

Mansur Yavaş'tan Necmettin Erbakan paylaşımı

ÜLKÜCÜLERİ KAYBETMEMEK İÇİN ÇABALIYOR

Daha önce MHP üyesi olan Mansur Yavaş, 2014 yerel seçimlerinde yine CHP'den Ankara için aday olmuştu. Bu seçimler öncesinde İyi Parti ile CHP üyeliği arasında gidip gelen Yavaş, tercihini Cumhuriyet Halk Partisi'nden yana kullandı.

İyi Parti'de Meral Akşener'in bozkurt işaretine karşıtlığına rağmen; Yavaş İyi Partililerle bozkurt pozu vermiş, Instagram hesabından ülkücü şehit Fırat Çakıroğlu'nun fotoğrafını paylaşmıştı.

Mansur Yavaş'tan Necmettin Erbakan paylaşımı

Mansur Yavaş'tan Necmettin Erbakan paylaşımı

HDP'LİLER 'BİZİMLE DE İLGİLEN' ÇAĞRISI YAPIYOR

Öte yandan 2018 yılının aralık ayında "HDP ile görüşmüyorum." diyen Mansur Yavaş'a, HDP Grup Başkanvekili Ayhan Biligen; "Şehirleri yönetmek isteyenlerin o şehirde yaşayan herkesin oyuna talip olma konusunda sükunet ve sağduyu ile hareket etmesi gerekiyor." karşılığını vermişti.