Kolombiyalı kız satanist sevgilisine kendini öldürttü
Ajanslar

Kolombiya'nın başkenti Bogota'da yaşanan olayda 15 yaşındaki genç kızın Facebook'tan tanıştığı bir kişiyle intihar anlaşması yaptığı sanılıyor. Satanist ayiniyle öldürülen Natalia Andrea Sena Bernier'in cesedi geçtiğimiz ay 22 yaşındaki Francisco Vellojin Reales'in yanında bulundu.

Kolombiyalı kız satanist sevgilisine kendini öldürttü

İNTİHAR ANLAŞMASI

Otel odasında hiçbir şiddet işareti olmaması ve cesetlerin yanında şüpheli bir madde bulunması akıllara intihar anlaşması yapıldığını getirdi.

3 GÜN SONRA CESEDİ BULUNDU

Psikolojik problemler yaşadığı bilinen Vellojin'in genç kız ile Facebook'ta tanışıp buluşmak için anlaştığı ortaya çıktı. Ailesine arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek evden çıkan Natalia eve dönmedi ve 3 gün sonra cesedi bulundu.

AİLESİ PİŞMAN

Ailesinin anlattığına göre Natalia, Vellojin ile Facebook'ta satanist ritüeller üzerine konuşuyordu. Anne ve baba, kızlarının internette kurduğu iletişim üzerinde daha kontrolcü olmadıkları için pişman olduklarını belirttiler.

"2 YILDIR BİRLİKTELERDİ"

Öte yandan Vellojin'in annesi, çiftin Facebook üzerinden tanışmadığını ve 2 yıldır birlikte olduklarını öne sürdü. Anne, oğlunun satanist olmadığını ve psikolojik problemler yaşamadığını da söyledi.