Jeremain Lens resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe görüşmelere başlamak için İstanbul'a getirdiği Lens ile 1 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.

KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, geçtiğimiz yıl Sunderland'da forma giyen Jeremain Lens ve kulübüyle yapılan görüşmeler sonucunda, futbolcunun kendisi ve kulübüyle 1 yıllığına kiralık olarak anlaşmaya varmıştır.

1987 doğumlu Hollandalı futbolcu, yeni sezonda sarı lacivertli forma ile mücadele edecek. Futbolcumuzun imza töreniyle ilgili detaylar daha sonra duyurulacaktır.

Jeremain Lens'e Fenerbahçe'ye hoşgeldin diyor, "Çubuklu" ile birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

Jeremain Lens resmen Fenerbahçe'de

NEREYE GİTSE GÖTÜRÜYOR

Fenerbahçe'nin yeni transferi Jeremain Lens teknik direktör Dick Advocaat'ın askeri... Hollandalı hoca; AZ Alkmaar, PSV ve Sunderland'de birlikte çalıştığı Lens'i Türkiye'ye de getirdi.

Jeremain Lens kariyerinin en parlak iki dönemini Advocaat yönetiminde geçirdi. 2009-10'da AZ Alkmaar forması giyerken Hollandalı hocanın öğrencisi olan Lens, o sezon 40 maçta 16 gol atmış, 9 asist yapmıştı.

2012-13'te bu kez PSV'de yine Advocaat'ın ekibinde kariyer patlaması yapan Lens, 40 maçtaki 19 gol 12 asistlik performansıyla 9 milyon Euro bedelle Kiev'e gitmişti.

Vatandaşını Sunderland'e transfer ettiren Advocaat, 8 maçlık Premier Lig kariyerinde şans verdiği Lens, 8 karşılaşmada 2 gol, 2 asist yapmıştı.

Jeremain Lens resmen Fenerbahçe'de