Jeremain Lens Fenerbahçe'de

Jeremain Lens Fenerbahçe'de

Fenerbahçe'nin transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a getirdiği Jeremain Lens, Atatük Havalimanı'nda açıklama yaptı. İşte Jeremain Lens'ın sözleri:

"Biraz zaman aldı buraya gelmem. Burada bulunmaktan ötürü mutluyum. En önemlisi burada olmam. Son birkaç adım kaldı. Son görüşmeleri yarın yapacağız. Umarım, Fenerbahçe futbolcusu olurum.
Hocamızla konuştum. Bana bu kulüple ilgili olumlu görüşler aktardı. Hollanda'daki arkadaşlarımdan Fenerbahçe'yi biliyordum. Bu kulüple ilgili bilgi sahibiydim. Umarım, her şey iyi gider ve Fenerbahçe'nin futbolcusu olurum."

ADVOCAAT İLE İYİ İLİŞKİLERİM VAR

Fenerbahçe'de oynamayı sabırsızlıkla beklediğini belirten Hollandalı oyuncu, Hollanda basınına yaptığı açıklamada, "Kontroller var. Bir problem çıkacağını sanmıyorum. Güzel bir transfer olacak. Fenerbahçe harika bir kulüp. Dick Advocaat ile iyi ilişkilerim var, benim kalitemi çok iyi biliyor. Bana torpil geçiyor diyemeyiz çünkü beni iyi tanıyor. Sunderland'in benimle ne problemi vardı, bilmiyorum. Sadece beni göndermek istediler. Yeni maceramı sabırsızlıkla bekliyorum." dedi.

FETENOORD'A KARŞI OYNAMAK KEYİFLİ OLACAK

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Feyenoord ile karşılaşacağını hatırlatan Lens; "Bu çok eğlenceli olacak. Bir süre önce başka bir Hollanda takımına karşı da oynamıştım." dedi.

MİLLİ TAKIMA GERİ DÖNMEK İSTİYORUM

Hollanda Milli Takımı'na geri dönmek istediğini söyleyen 28 yaşındaki futbolcu;"Bu transfer sayesinde yeniden milli takıma dönebilirim. Fenerbahçe'de daha çok süre alırsam milli takıma dönüşüm için iyi olabilir. Son zamanlarda milli takıma çağrılmamayı ilginç bulmuyorum çünkü yeterince oynamadım. Bunun değişmesini umuyorum." diyerek sözlerini noktaladı.