İzmirli adamın evini hırsız değil eşi soydu

İddiaya göre, İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki Vedat E., 3 yıl önce evlendiği ikinci eşi Z.E. (51) ile Urla'daki yazlığına gitti. Vedat E. burada Z.E.'nin "Kemeraltı'nda bayramlık alışveriş yapacağım" demesi üzerine eşine para verip İzmir merkeze yolladı. Vedat E., akşam olmasına rağmen yazlığa dönmeyen eşini arayınca "Ben bu akşam İzmir'deki evde kalacağım" cevabını aldı.

İzmirli adamın evini hırsız değil eşi soydu

SADECE FOTOĞRAF BIRAKTI

Eşinin yazlığa dönmeyeceğini söylemesi üzerine arabasına atlayıp soluğu evde alan Vedat E., kapıyı açtığında şoke eden manzarayla karşılaştı. Evdeki su bardaklarından antika avizelere kadar her şeyin çalındığını gören Vedat E., eşinin can güvenliğinden şüphe ederek Z.E.'yi aradı, ancak ulaşamadı. Hemen karakola giderek durumu anlatan Vedat E., tüm eşyaların eşi tarafından kamyona yüklenerek Antalya'ya götürüldüğünü öğrendi. Evde sadece çöp, sökülemeyen fırın, birkaç kişisel eşya ve süngeri alınmış karyolasıyla kalan Vedat E., "Aramızda hiçbir sorun yoktu. Hala inanamıyorum. Bir de bana kinayeli bir şekilde fotoğrafımızı bırakmış" diye sitemde bulundu.

İzmirli adamın evini hırsız değil eşi soydu VİDEO

İzmirli adamın evini hırsız değil eşi soydu

"HIRSIZ GİRDİ SANDIM"

Bir gün içinde yaşadıklarını bomboş evinde anlatan talihsiz eş, şunları söyledi: "Sabah 'hayatım Kemeraltı'nda bayramlık alışveriş yapacağım' diyerek izin istedi. Para da aldı. Sabah 09.00 sıralarında yazlık evimizden çıkıp İzmir merkeze gitti. Akşam saat 19.00 oldu ama gelmedi. Ben de merak edip aradım. 'Ben bu akşam İzmir'deki evde kalacağım' deyince kızdım ve 'ne sebepten gelmeyeceksin?' diye sordum. Tekrar evde kalacağını söyleyince ben de geleceğimi söyleyip arabaya atladım ve eve geldim. Kapıyı açtığımda evin tamamen boşaltıldığını gördüm. İlk başta hırsız girdi sandım. Eşimi aradım cevap vermeyince ona bir şey oldu sandım. Karakola gittim, eşimin kardeşine ulaştılar. Kardeşi polislere söylemiş. Eşim eşyaları toplayıp Antalya'ya gitmiş."

EŞYALAR, APARTMAN PARASI VE BİLEZİKLER GİTTİ

Mahalle esnafından öğrendiğine göre korsan bir nakliye kamyonu ve birkaç kadınla gelen eşinin tüm eşyaları kamyona yüklediğini söyleyen Vedat E., "Öğlene kadar eşyaları yüklemişler. Polisler, 'eşiniz eşyaları Antalya'ya götürmüş, bunlar ortak maldır, yapacağımız bir şey yok' dedi. Karakolda ilgilenmediler. Tutanak bile tutmadılar. Ev tamamen boşalmış. Bir bardak dahi yok. Mutfak dolapları, odalar bomboş. Avizeler bile sökülmüş. Eşyalar çok yeniydi. Son taksitlerini ödeyecektim. 30 bin TL zararım var. Ayrıca apartman yöneticisiyim. Defterin arasındaki 5 bin TL de alınmış. Eşimin kolunda aldığım 15'er gramlık sekiz tane bilezik vardı" diye konuştu.

İzmirli adamın evini hırsız değil eşi soydu

EVİN TAPUSU ÖLÜNCE EŞE KALACAK

Eşiyle hiçbir problemlerinin olmadığını vurgulayan Vedat E., "Şok geçirdim. Maddi ve manevi tazminat davası açacağım. Evin tapusunu öldükten sonra alması için bedelsiz olarak vermiştim. Avukatım o kararı da geri çevirmeye çalışacak. Su içmek için bardak bile yok. Fırın ve davlumbazı çıkaramadıkları için götürememişler. Kavanozları dahi almış gitmiş. Yatak odasındaki yatağın süngerini almışlar ama yatağı sökemedikleri için bırakmışlar. Benim üç-beş parça eşyamı bırakmış" ifadelerini kullandı.

"BİR DE KİNAYELİ BİR ŞEKİLDE FOTOĞRAFINI BIRAKMIŞ"

Eşinin bir de ikisine ait fotoğrafını bıraktığını belirten Vedat E. şöyle sitemde bulundu:

"Bir de kinayeli bir şekilde fotoğrafını bırakmış. Bunu niye almamış merak ediyorum. Sabah 'hayatım' diyerek evden çıktı. Gidiş o gidiş. Hep bana 'bir güvence ver' deyip duruyordu. O yüzden ben öldükten sonra evi vermiştim. Bir sene bile dayanmadan bırakıp gitti. Bunu yaptı ya, hayretler içerisinde kaldım. Hala inanamıyorum."

İzmirli adamın evini hırsız değil eşi soydu