Instagram'ın masaüstü sürümüne DM özelliği gelecek
ensonhaber.com

DM olarak bilinen direkt mesaj atma özelliği, popüler sosyal medya uygulaması Instagram'ın sadece mobil uygulamalarında bulunurken, web sürümünde bulunmuyor. Şirket, çok kısa bir süre sonra bu durumu tamamen ortadan kaldırabilir.

Yeni gelen bilgilere göre Facebook'un sahibi olduğu Instagram, kullanıcıların masaüstü tarayıcılardan da direkt mesaj gönderip alabilmesi için testlere başlamış durumda.

instagram

INSTAGRAM TEST EDİYOR

Instagram, kişilerin uygulama olmadan da sohbet etmelerini sağlayan direkt mesajlar web sürümünü test ediyor. Henüz bu özellik hakkında resmi bir açıklama yapılmasa da DM özelliğinin web sürümünün, kapalı kapılar ardında denendiği ortaya çıktı.

Instagram'ın, bu yeni özelliğini kullanıma sunup sunmayacağı şu an için belirsiz olsa da DM’lere hemen hemen her yerden, hızlı bir şekilde erişebilmek birçok kullanıcı için sevindirici bir haber olabilir.

instagram

WHATSAPP, FACEBOOK VE INSTAGRAM BİRLEŞEBİLİR

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Facebook'un sahibi Mark ZuckerbergWhatsApp, Facebook Messenger ve Instagram'daki mesajlaşma sistemini birleştirerek, tek bir uygulama haline getirebileceklerini ifade etmişti. Bu birleşmenin bu yıl içinde gerçekleşmeyeceğini ifade eden Zuckerberg, çalışmalara devam ettiklerini açıkladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji