Öğrenci velisi, öğretmene maket bıçağıyla saldırdı
İHA

Kırıkkale’de Gündoğdu Manas İlkokulu bahçesinde öğrenci velisi Mehtap Öcal, sınıf öğretmeni Yüksel Kuzucu’nun üzerine yürüyerek, elindeki maket bıçağıyla kafasından ve elinden yaraladı.

12 DİKİŞ ATILDI

Daha sonra hastaneye kaldırılan Kuzucu’nun kulağının arka kısmına, 12 dikiş atıldı. Yapılan tedaviler sonrasında öğretmen Kuzucu taburcu edildi.

30 yıldır sınıf öğretmenliği yaptığını ifade eden Yüksel Kuzucu, yaşananları şöyle anlattı:

“Bahçeye çıktığımda bahçe kalabalıktı çocuklar, veliler. O ara bir velinin üzerime saldırdığını hissettim. Bayan olduğu için ben kendimi korudum. İkinci kez bir daha saldırdı ’Sen benim çocuklarımdan ne istiyorsun?’ diye. Hanımefendi dedim, sizin çocuğunuz kim, siz kimsiniz, ben sizin çocuğunuzu tanımıyorum, derken o ara elinde maket bıçağının ucunu gördüm ve buradan da kan aktığını hissettim.

Öğrenci velisi, öğretmene maket bıçağıyla saldırdı

"ORGAN MAFYASINA SATACAKMIŞSIN"

Ben o ana kadar kan aktığını hissetmedim. Üçüncü kez ’Sen benim çocuklarımı kaçıracakmışsın, organ mafyasına satacakmışsın.’ dedi ve biraz da kaba birkaç kelime söyledi. Yine saldırdı boynuma atarken ben elimle korudum. Arkada iki yerde kesik var. 10-12 dikiş atıldı. Ambulans geldi hastaneye gittik. Olay kısaca bu. Benim öğrencimin velisi de değil. Ben 2. sınıfları okutuyorum. Çocukları 4. sınıfta. Onun çocuklarıyla benim hiçbir alakam yok.”

Çok üzgün olduğunu ifade eden eşi Dilek Neslihan Kuzucu ise “Çok üzüldüm, bu durumun olmasını istemezdim. Tarifi zor. Hiçbir öğretmene de olmasını istemem.” diye konuştu.
Öğrenci velisi, öğretmene maket bıçağıyla saldırdı

Öğrenci velisi, öğretmene maket bıçağıyla saldırdı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)