İBB görevlileri 15 Temmuz'da forma giyecek
ensonhaber.com

Türkiye’nin son dönemde yaşadığı en karanlık gece olan 15 Temmuz’un üzerinden 2 yıl geçti. O gece, ülkemizdeki birçok kurumla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi de işgal edilmişti. Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla vatandaşlar her yerde olduğu gibi İstanbul’da da meydanlara çıktı; hainlere karşı büyük direniş gösterdi.

İBB görevlileri 15 Temmuz'da forma giyecek

15 TEMMUZ TEMALI FORMA

İstanbul’un her noktasında hizmet veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İstanbul Güvenlik A.Ş, 15 Temmuz’u unutturmamak, şehitlerimiz ve gazilerimize saygı için 8 bin 600 Özel Güvenlik Görevlisi farkındalık oluşturacak.

Üzerinde İBB ve İSTGÜVEN logolarının yanı sıra 15 Temmuz logosu bulunan kırmızı tişört ve şapkalarla görev yapacak özel güvenlik görevlileri, İstanbulluların yoğun kullandığı, İBB bünyesindeki Metro, Metrobüs, Şehirhatları Vapurları, mezarlıklar gibi yerlerin de içinde olduğu bin 350 noktada hazır bulunacak.

Bakanlık Genelgesiyle belirlenmiş özel güvenlik görevlileri kıyafetlerinden farklı bir durum olmasından dolayı, “15 Temmuz, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” için yapılacak çalışma konusunda, sadece o güne mahsus, Bakanlığa bağlı birimlerden gerekli izinler alındı. Güvenlikçilerin giyeceği üniformaların yanı sıra çalışanlar için de yine 15 Temmuz’a özel aynı tasarım özelliklerini taşıyan tişörtler ve şapkalar hazırlandı.

İBB görevlileri 15 Temmuz'da forma giyecek

İBB görevlileri 15 Temmuz'da forma giyecek