Hüseyin Gülerce: Metrobüs kazası darbe kumpası olabilir

Hüseyin Gülerce: Metrobüs kazası darbe kumpası olabilir

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, geçtiğimiz hafta bir kişinin metrobüs şoförüne şemsiye ile vurması sonucu meydana gelen kazanın, yeni bir darbe hazırlığının işareti olabileceğini iddia etti.

Gülerce, Bursa'daki okul servis şoförlerinin kavgasını da yine aynı nedene bağladı.

"FETÖ KUMPASLARINDAN ŞÜPHELENİYORUM"

Hüseyin Gülerce, "Metrobüs kazası mı, darbeye giden yol mu?" başlıklı son yazısında "İnanınız, ben artık şahsi mesele, şahsi kavga gibi görünen olaylarda bile Üst Aklın beşinci kol faaliyetinden, FETÖ kumpaslarından kuşkulanıyorum. Şu İstanbul’daki metrobüste şoförün yüzüne şemsiye ile vurulup meydana gelen korkunç kaza bile beni şüpheye sevk ediyor. O kazada onlarca insan ölebilirdi..." diye yazdı:

"KAOS HAZIRLIKLARI OLDUĞU FISILDANIYOR"

"(...)Okulların açılmasıyla birlikte okul servisleriyle ilgili cinayetlere varan tartışma ve gerilim, otomotiv sektöründe grev hazırlık ve tahrikleri, ülke çapında ekonomik bir sıkıntıyla beslenecek kaos hazırlıkları olduğu fısıldanıyor. Bir de PKK’nın şehirlerde işleyeceği cinayetler ve bombalamalar başlarsa..."

(...)15 Temmuz darbe girişimi, Türkiye’yi hizaya getirmek için, Türkiye’ye boyun eğdirmek için yapıldı. Türkiye’nin varlığından, güçlenmesinden rahatsız olanlar kendilerince terbiye edilmiş bir yönetim istiyorlar, ülkemizde..."