Hendek’e 4,5 milyonluk altyapı yatırımı

dfss

Hendek Altındere Çamlıca bölgesi altyapı çalışmalarında sona gelindiğini açıklayan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “33 kilometrelik atıksu hattının 27 kilometresi tamamlandı” dedi.

SAĞLAM ALTYAPIYA KAVUŞMASI İÇİN YATIRIMLAR YAPILIYOR

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesinde başlatılan altyapı çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandığını belirtti. Rüstem Keleş, “Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi olarak şehrimizin sağlam altyapıya kavuşması adına yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Hendek Altındere ve Çamlıca bölgesi için projelendirdiğimiz 33 kilometrelik atıksu hattının 27 kilometresi tamamlandı. Yaklaşık 4,5 Milyon TL değerindeki çalışmalarımızın tamamlanmasıyla artık bu bölgenin atıksuları Hendek Atıksu Arıtma Tesislerimize ulaşacak” diye konuştu.

YATIRIMLAR ARA VERMEDEN DEVAM EDECEK

Bölgenin atıksu sorununu çözüme kavuşturuyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını da belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Yatırımımız hem bölgenin hem de şehrimizin çevre geleceğini yakından ilgilendiriyor. SASKİ olarak hayata geçirdiğimiz gerek altyapı yatırımları gerekse çevre koruma çalışmalarıyla şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. Şu anda şehir genelinde 250 milyon TL’yi bulan yatırımımız var. İnşallah şehrimiz için, şehrimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.