Helin Avşar: Evlenmek istiyorum

Helin Avşar: Evlenmek istiyorum

Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar Şamdan Dergisine samimi açıklamalarda bulundu. "Artık evlenmek istiyorum" diye Avşar, yabancı bir erkek arkadaşının olduğunu söyledi.

Helin Avşar röportajından öne çıkan başlıklar...

Helin Avşar

Yabancı bir erkek arkadaşım var. İşi dolayısıyla yurtdışında, ama benim için sürekli Türkiye'ye geliyor. Yabancılarla kendimi daha rahat hissediyorum. Uzun süredir huzurlu hissettiğim bir ilişki. Özgüveni yüksek bir adam ve beni besliyor. Son dönem iş hayatına yöneldim. Ama Marilyn Monroe'nun dediği gibi; "Kariyer yapmak harikadır ama soğuk kış gecelerinde kariyerinize sarılıp yatamazsınız."

Helin Avşar: Evlenmek istiyorum

2014 yılında sizden evlilik haberi alır mıyız acaba?

Bu sene evlenmek istiyorum. Evlenmeyi bu zamana kadar gerçekten isteseydim illa ki olurdu ama doğru insan çok önemli. Ben kendine has kuralları olan bir kadınım. Herkesle bu uyumu yakalamak kolay değil, evlilik başka bir şey. Evlenmiş olmak için evlenmek istemedim ama bu sene bir sürpriz olabilir.

Kaya Çilingiroğlu'nun sarışın bir kadınla görüntülenmesi hakkında da açıklamalarda bulunan Helin Avşar şöyle konuştu: "Tarih tekerrürden ibaret. Kimse bu duruma düşmek istemez; klasik bir söz ama ne ekersek onu biçiyoruz bu hayatta!"