Ganire Paşayeva: Türkiye zayıflarsa hepimiz zayıflarız
AA

Ahilik Haftası kutlamaları nedeniyle Kırşehirde bulunan Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva "Türkiye güçsüzleşir ve zayıflarsa hepimiz güçsüzleşir ve zayıflarız." şeklinde konuştu.

Azerbaycan milletvekili Ganire Paşayeva, "Türkiye coğrafyası dışında gerçekleri, bazı şeyleri daha iyi görüyorsunuz. Biz terörü her yerde lanetliyoruz. Ama terör bize gelince arkasında desteklerini görüyoruz. Ben Azerbaycan milletvekiliyim ama kendimi sadece oranın milletvekili gibi hissetmiyorum. Bu vatan coğrafyasının, milletin bir parçası olması dışında, Türkiye en güçlü Türk Müslüman dünyası kalesidir." dedi.

Ganire Paşayeva: Türkiye zayıflarsa hepimiz zayıflarız

"TÜRK DÜNYASININ ÜZERİNDEKİ OYUNLARI BİLİYORUZ"

Önemli açıklamalarda bulunan Paşayeva, "Eski dönemlere göre Türkiye'nin yanında kardeş devletler var. Gençlerimizi örgütlendirerek daha da güçlü hale geleceğiz. Türk ve Müslüman dünyasının üzerinde oynanan oyunları biliyoruz. Karşılıklı istişarelerle oturup konuşacağız. Kendi çocuklarımızı bizim elimizden almak için çalışıyorlar. Bizler, kendi çocuklarımızı bizden almalarına izin vermeyeceğiz. Hem Türkiye için hem Azerbaycan hem de kardeş ülkeler için daha çok çalışacağız. Mazlum coğrafyalar sitem etmeyecek bizlerden destek isteyecek." diyerek sözlerini sonlandırdı.

Ganire Paşayeva: Türkiye zayıflarsa hepimiz zayıflarız

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)