Galatasaray De Jong ve Denayer'i bitirdi

Galatasaray, transfer sezonunun son gönünde 3 transferi birden bitirerek adeta 100 metre finali gibi bir hızla renklerine kattı.

DEJONG'U BİTİRDİ

Galatasaray ön libero transferinde de Tiote'nin sağlık kontrolünü raporlarının olumsuz çıkması sonrasında Hollandalı Nigel De Jong'nun transferini bir günde bitirdi. Amerika'nın LA Galaxy takımında forma giyen De Jong, apar topar yola çıktı ve gece Londra aktarmalı İstanbul'a gelecek ve transfer işlemleri yarın tamamlanacak.

Galatasaray De Jong ve Denayer'i bitirdi

RİEKERİNK İSTEDİ

De Jong'un transferini özellikle teknik direktör Riekerink istedi ve Tiote'den daha öncelikli tercihi idi. Bilindiği gibi De Jong geçen yıl Florya Metin Oktay Tesisleri'ne kadar gelmiş ancak Hamza Hamzaoğlu'nun transferine karşı çıkması nedeniyle Galatasaray'a transferi gerçekleşmemişti.

Galatasaray De Jong ve Denayer'i bitirdi

DENAYER TEKRAR KİRALANDI

Galatasaray savunmasına da takviyeyi, geçen yıl kiralık olarak forma giydirdiği Jason Denayer'i bir kez daha kiralayarak gerçekleştirdi. Galatasaray'a gelmek için son derece istekli olan Denayer kulübü Manchester City'e de özellikle baskı yaparak transferinde kolaylık sağlamalarını istedi ve İstanbul'un yolunu tuttu.

Galatasaray De Jong ve Denayer'i bitirdi