Fikret Orman: Gerekirse TFF'yi göndeririz

Fikret Orman: Gerekirse TFF'yi göndeririz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu'na adeta ültimatom verdi.

Federasyonunun uygulamalarını ve özellikle hakem atamalarını sert bir dille eleştiren Fikret Orman, "Bu sezon hakem hatamalarından canımız çok yandı, ligdeki bütün acemi hakemler bize verildi. Bize karşı yapılan bariz hakem hataları olmasaydı bugün Fenerbahçe ile şampiyonluk maçına çıkacaktık" dedi.

GEREKİRSE TFF'Yİ GÖNDERİRİZ

Futbol Federasyonu'nun kendilerine karşı olan tutumları ve yaptırımlarından son derece rahatsız olduklarını vurgulayan Orman, TFF'ye 'göndeririz' tehdidinde bulunan Orman, "Gerekirse haziran ayında karşılarına bayrak diker bu federasyonu göndeririz. Bize karşı yapılan bu hatalar bunun bize bir operasyon gibi olduğunu gösteriyor" ifadelerini kullandı.

E-BİLET KONUSU

Fenerbahçe ile çok önemli bir maç oynayacaklarını belirten Orman, "Elektronik bilet, kanunlar çerçevesinde yapılan bir uygulama. Şahsi fikrimi sorarsanız, ligin bitmesine bu kadar az zaman kala uygulanmaya başlaması yanlış. Daha sonra başlasa daha sempatik olabilirdi. Yorum yapmak bu saatten sonra kimseye bir şey kazandırmaz. Taraftarlarımızdan passolig kartlarını en kısa zamanda almalarını rica ediyorum. Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma yolunda çok önemli bir maç oynayacağız ve taraftarımıza çok ihtiyacımız var. 80 bin kişilik Olimpiyat Stadı'nı doldurmalıyız, herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum" diye konuştu.