Eski anıları canlandıran öyküler: Yorgun Bir Yazdı O
Özel İçerik

yorgun bir yazdı o

Mithat Önal’ın ilk öyküsü “Kar” Edebiyat ve Düşün Dergisi’nde yayımlanmıştı. Çeşitli edebiyat dergilerinde öyküler yayımlamaya devam eden Önal daha sonra, “Adı Eylül” ve “Aşk Dolanır Ayaklarıma” adını verdiği iki roman ve “Şefkat Usta" adını verdiği bir öykü kitabı yayımladı…

YORGUN BİR YAZDI O

Herkesin kendi yaşamından kesitler bulacağı, bir köşede tozlanmaya mahkum bırakılan hikayeler vardır ya, işte yazar öykülerinde küçük bir pencereden bizim için eğilip onlara bakıyor.

Yorgun Bir Yazdı O - Mithat Önal

Sade bir üslupla kaleme aldığı bu kitabında, “Bahtiyar Ana, Bir Şişe Hayat, Boyalı Çit, Çocuk Nine Simit, Eksi Kadın, Gün Yanığı, Hanım Nine, Kırmızı Mavi Bisiklet, Kırmızı Minibüs, Mavili, Müsemma Bacı, Ninem Annem Seyfi, Özel Günlerde Giyersin, Özgürlük Hürriyet Adalet, Penceredeki Kanarya, Radyo, Sessiz Adam, Vefa, Yağmur Sonrası, Yasak Oyuncaklar” adlı öykülere yer veriyor. Bu öykülerde kaleme aldığı kahramanlar, küçük mutluluklarıyla, unutulmuş ama kendini hatırlatmak için çırpınan heyecanlarıyla bezeli bir halde karşımıza çıkıyor.

Hayatımızdan izler bulacağımız sıcacık öykülerle dolu bir kitap daha…

*

Yorgun Bir Yazdı O

Mithat Önal

Kavim Yay.

S.: 128

Kitabı satın almak için tıklayınız: D&R

*

Instagram: biyografivekitap