Ersun Yanal'dan Trabzonspor'a: Önce paramı verin

Ersun Yanal'dan Trabzonspor'a: Önce paramı verin

Trabzonspor'da teknik direktörlük konusunda ismi ön plana çıkan ve yönetimle görüşen Ersun Yanal'dan şok bir cevap geldi.

ÖNCE PARAMI VERİN

Yanal, kendisine görev teklif edildiğinde ilk planda alacağını gündeme getirdi ve "Önce paramı verin. Ondan sonra bu konuları konuşalım'' ifadelerini kullandı.

Bordo Mavili kulüpte son çalıştığı dönemden alacağı kalan ve kendisine verilen çekin karşılığı ödenmeyen Yanal, geçtiğimiz cuma günü elindeki belgeyle birlikte yasal işlem başlatmayı planlamış ancak süre istenmesi sonucunda bu düşüncesini ertelemişti.

GEREĞİNİ YAPMADINIZ

Ersun Yanal, yeni dönem için gelen teklife karşılık konuyu açtı ve parasal anlamda sıkıntı yaşandığının altını çizerek, kendisine verilen süreye rağmen gerekenin yapılmadığına dikkat çekti.

Bu durumun Trabzonspor'un özellikle yeni oluşturması gereken kadro yapılanmasına da yansıma ihtimalini gören tecrübeli teknik adam, ekonomik koşullar içerisinde transfere ciddi harcama yapılamayacağı endişesiyle de kısmen geri adım attı.

CUMAYA KADAR SÜRE VERİLDİ

Ayrıca Yanal'la birlikte Metin Korkmaz adına çalışan menajer Trabzonspor'a son olarak yarına (cuma) kadar süre verdi. Söz konusu zaman zarfında ödemelerin gerçekleşmemesi durumunda alacaklar için yasal takip süreci başlatılacak.