Ersun Yanal Tosic'i ikna etti

Sezon hazırlıklarının başlamasıyla birlikte transfer çalışmalarını da hızlandıran Trabzonspor, Dusko Tosic konusunda mutlu sona çok yakın... Uzun süredir Sırp stoperi isteyen Bordo-Mavililer, iki koldan saldırıyordu!

ERSUN HOCA İKNA ETTİ

Başkan Muharrem Usta, Siyah-Beyazlı yönetim ile arayı sıcak tutarken, teknik direktör Ersun Yanal ise Tosic'le bizzat görüşme yaptı.

Daha önce başarılı futbolcuyla yemek yiyen Yanal'ın Tosic'i Trabzon'a gelmeye ikna ettiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine bir kez daha Beşiktaş'ın kapısı çalınırken, beklenen cevap fazla gecikmeden geldi.

(Ersun Yanal, Beşiktaş'a transfer olmadan önce Tosic ile bir görüşme gerçekleştirmiş ve bu görüşmenin fotoğrafları sosyal medyaya düşmüştü)

Ersun Yanal Tosic'i ikna etti

ÖNCE KİRALANACAK

Siyah-Beyazlılar, “Savunmaya takviye yapmak için görüşmelerde son aşamaya geldik. Stoper aldıktan sonra Tosic'i size verebiliriz” dedi.

Bu gelişmeyle birlikte Fırtına geri sayıma geçti. Ersun Yanal'ın iç piyasadaki 1 numaralı stoper adayı olan Tosic'in, Beşiktaş'taki transfer durumuna göre kısa zaman içinde Trabzonspor'la anlaşması bekleniyor.

Bordo-Mavililer'in satın alma opsiyonuyla 31 yaşındaki futbolcuyu kiralayacağı öğrenildi. Tosic geride bıraktığımız sezon son haftalarda sergilediği performansla Beşiktaş'ın şampiyonluğunda önemli pay sahibi olmuştu.