Dolandırıcılar yüzünden eşi boşanma davası açtı
ensonhaber.com

leyla atik

Adana'da gerçek polise inanmayıp kendini polis olarak tanıtan dolandırıcılara iki kez inanan 64 yaşındaki Leyla Tatik, dolandırıcılara evini ve parasını kaptırmıştı.

DOLANDIRICILARA KAPTIRDIĞI EVİNİ ALMAK İÇİN ÇAY SATIYOR

Tatik, dolandırıcılara kaptırdığı evini geri almak için bankaya kredi başvurusunda bulundu ancak olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine Leyla Tatik, haftada 2 gün kurulan Kadınlar Pazarı'nda kızı Hülya ile birlikte 50 kuruşa çay satmaya başladı. Leyla Tatik, yaşadıkları şoku ve gelişmeleri şöyle anlattı:

"Başlarına gelene kadar ’insanlar nasıl inanıyor’ diye düşünmesine rağmen, dolandırılınca gerçeği anladığını belirten Leyla Tatik, "Sanki hipnoz ediyorlar. Söylediklerinin dışında hareket edemez oldum. Polis akrabam var, daha önce sürekli onunla konuşur, her şeyi ona danışırdım, ama o gün ne olduysa arayamadım bile. Evimi sattırdılar, taksi ile Yüreğir İlçesi’ne kadar gittim, parayı kendi ellerimle bırakıp geldim. Eve gelince baktım ki eşim bir demlik çay yapmış. Polis olduğunu söyleyen adam ’Saat 17.00’de çayınızı içmeye geleceğim’ demiş, onları bekliyordu. Yani ikimizi de etkisi altına aldı" dedi.

Sahte polislere inanan kadın gerçek polise inanmadı VİDEO

EŞİ BOŞANMA DAVASI AÇTI

Evilerinin paralarını dolandırıcılara kaptıran Tatik, eşiyle arasında huzurunun kalmadığını belirtti. Tatik, bütün hayatlarının bir telefonla değiştiğini söyledi.

Eşinin kendisini boşayacağını dile getiren Tatik, "Banka kredi vermeyince, kocam çılgına döndü. Bütün suçun bende olduğunu söyledi. Mahkemeye verip beni boşamaya karar verdi. Evimden olduğum gibi, bir de yuvam yıkılacak. Ne yapacağımı şaşırdım. Devlet bu insanlara bir şey yapamıyor mu ? Şurada 50 kuruşa sattığım çayla hayatımızı sürdürmeye çalışıyorum. Evi boşaltıp parkta, çadırda mı yaşayalım. Bu yaştan sonra ne yapacağımı bilemez oldum" diye konuştu.

Dolandırıcılar yüzünden eşi boşanma davası açtı