Fenerbahçe Reyes'le anlaştı

Son olarak Portekiz ekibi Porto'da forma giyen ve bonservisi elinde olan Meksikalı stoper Diego Reyes, Fenerbahçe'ye transferini açıkladı. Reyes'in bu akşam 23.45'te İstabul'da olması bekleniyor.

MEKSİKA BASININA AÇIKLADI

Sarı lacivertli ekiple yeni bir maceraya yelken açacağı için çok heyecanlı olduğunu belirten 25 yaşındaki savunma oyuncusu, "Henüz resmi imzayı atmadım ama sözleşme imzalamaya gidiyorum. Sakatlığımı tamamen atlatıp, 100'de 100 hazır duruma geldiğim için çok mutluyum. Bir an önce sahalara dönmek için sabırsızlanıyorum. Türkiye Süper Ligi çok kaliteli ve yarışmacı bir lig. Türk taraftarların futbola olan tutkusundan haberdarım.

Fenerbahçe inanılmaz bir kulüp... Taraftarı imkanları çok büyük bir camia olduğunu duydum, statla ilgili videolar seyrettim. Phillip Cocu'yu biliyorum. PSV'de milli takımdan arkadaşım Hirving Lozano'nun teknik direktörlüğünü yaptı. Ama bu bana bir avantaj sağlamaz, ben profesyonelim ve antrenörüm ne görev verirse yapacağım" yorumunu yaptı.

"YENİ MACERA İÇİN MUTLUYUM"

Öte yandan Reyes İspanyolca mesajla paylaştığı seyahat fotoğrafında, "Yeni evime gidiyorum. Yeni macera için mutlu ve heyecanlıyım." notunu düştü.

Fenerbahçe Reyes'le anlaştı