Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelini ödeyecekler
ensonhaber.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa Gökdere Meydanı'nda halka seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütü üyelerine gerekli dersi vereceklerini belirtti.

"BEDELİNİ ÖDEYECEKLER"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütünün mensuplarından bir milletvekili bayan, benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bunlara bunların hesabını sormayacak mıyız? Soracağız. Öyle yok. Bunların bedelini ödeyecekler." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelini ödeyecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelini ödeyecekler VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

"Bursa Osmanlıdır. Osmanlı Bursadır. Bu topraklar ebedi topraktır. Nice eserler verilen bir yerdir Bursa... Buradan Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım, Orhangazi, ilçelerimize gönül dolusu selamlar gönderiyorum. Üretimle büyüyen bu ulu şehirde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bursa'nın çınarları sadece dibinde oturanlara değil, ülkemize ve milletimize de huzur verir. Bu topraklar ebedi yurttur. Bursa şehirlerden bir şehir değil adına nice şiirler yazılan bir şehirdir.

Bursa 31 Mart'ta tevazu, samimiyet ve gayretle 'memleket işi gönül işi' diyor muyuz? Gönül belediyeciliğine evet diyor muyuz?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelini ödeyecekler

"BURSA'YA 50 KATRİLYON YATIRIM YAPTIK"

Ben bu Bursa'ya aşık oldum. Tanıdım tanıyalı sevdim aşık oldum. Bursa ile birlikte yürüdük hep bu yolda... Biz Bursa'yı sadece sevmekle kalmadık. Aynı zamanda hizmet ettik. Son 16 yılda Bursa'ya ne kadar yatırım yaptık biliyor musunuz? Bunları bilmeyenlere anlatın... 50 kat trilyon yatırım yaptık. CHP bu rakamlardan anlamaz. Onlar sadece bol bol yalan söyler. Ama iyi ki yalan söylüyorlar. Biz de yargıya gönderiyoruz. Yargıdan 1,5 milyon geldi. Mehmet Özhaseki kardeşim parayı aldı, Kızılay Meydanı'nda döner dağıttı. Ben de bu parayı Mehmetçi Vakfı'na vereceğim.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelini ödeyecekler

"KILIÇDAROĞLU'NDAN ALACAĞIM TAZMİNATI MEHMETÇİK VAKFI'NA VERECEĞİM"

Şimdi parayı Özhaseki aldı. Döner dağıttı. Ben de parayı alınca Mehmetçik Vakfı'na vereceğim. Kılıçdaroğlu teröristleri öldürüyoruz diye rahatsız oluyorlar.

"BEDELİNİ ÖDEYECEKLER"

F-16'lar, bombalar neden kullanılıyor? Ülkemizin güvenliği için.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelini ödeyecekler

ULUDAĞ ALAN YÖNETİM BAŞKANLIĞI KURUYORUZ

Bursa'ya kaçak göçek mimarı yakışmaz. Bursa'nın mimarisinde yatay mimarı var. Bir diğer müjdem Uludağ ile ilgili olacak. Yetki karmaşası yüzünden hizmetleri etkin götüremediğimiz bir bölgemiz burası. Daha verimli hale getirmek, daha verimli hizmek vermek için Uludağ Alan Yönetim Başkanılığı'nı kuruyoruz. Böylece Uludağ'ın 12 ay boyunca turizme kazandırılmasını sağlayacağız. Eski tabakhane bölgesini de termal turizm bölgesi yapıyoruz. Bursa'ya yılda bir milyar TL'lik katkıda bulunmasını bekliyoruz.

İmar Barışı kapsamında Bursa'da 87 bin 936 müracaat yapıldı. Kentsel dönüşümdeki aksaklıkları çözeceğiz. Yaklaşık 20 bin vatandaşımızı etkileyen sıkıntıların hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden çözüme kavuşturacağız.

TEKNOSAB'I KURUYORUZ

Bursa'da 20 baraj ve 15 gölet inşa ettik. 9 baraj ve 2 göletin ise yapım çalışmaları devam ediyor. Gemlik Körfezi'ndeki yerleşim yerlerine içme kullanma ve sanayii suyu temin edeceğiz. Bursalı iş adamalarımıza 42 kat trilyon tutarında yatırım teşviki verdik. Biz üretiyoruz, çalışıyoruz. Milli teknoloji hamlemize uygun şekilde Bursa'da teknoloji sanayi bölgesi Teknosab'ı kuruyoruz. Buraya 2 milyar tutarında yatarım yapıldı. Beka meselelerini yakından takip ediyoruz. Dün Rusya'daydım. Soçi'de 3'lü zirvenin dördüncüsünü yaptık. Oradan tüm dünyaya mesajlarımızı verdik. Ülke olarak öyle bir dönemden geçiyoruz ki yaptığımız her tercih geleceğimizi etkiliyoruz.

Suriye'deki, Doğu Akdeniz'deki, Kıbrıs'taki, Ege'deki menfaatlerimizi korumadığımız zaman ileride karşımıza nasıl sorunlar çıkacağını biliyoruz. İYİ Parti milliyetçiyim diyor. HDP ile nasıl oluyor da el ele kol kola dolaşıyor. Öte taraftan Saadet Partisi'nin bunlarla el ele kol kola yürümesini siz anlıyor musunuz? Eğer bu milleti seviyorsanız o zaman gelin CHP ve diğerlerine Osmanlı tokadını sandıkta atın. Bunlar Gezi olaylarında da aynı hesabı yapmışlardı. Tokadı yediler. 15 Temmuz darbe girişiminde de, PKK'nın çukur eylemlerinde de tokadı yediler.

"BURSA'DA DA TANZİM SATIŞI BAŞLIYOR"

Bunlar bize dövizle saldırdılar, faizle saldırdılar. Ne oldu? Hiçbir şey olmadı. Şimdi de domates biber ve patlıcanla saldırıyorlar. Biz bir karar aldık. Tanzim satışına başlıyoruz. Bursa'mızda da aynı şeyi yapacağız. Kimse benim vatandaşıma zulmedemez. Zincir marketler şimdi rahatsız oluyorlar. Çıkmış birileri ne diyor? Bazıları var ya, Profesör filan... Bu serbest piyasaya ters... Serbest piyasa haftalık ürünlerle alakalı değil. O kalıcı ürünlerle ilgilidir. Bir haftalık 15 günlük üründe 3 kat fiyat çekersen karşında bizi bulursun. Bizler üretici ile tüketici arasında bu bağı kuracağız. Bursa'da 3 noktada tanzim satışı hizmete giriyor. Bu yakında 10'a çıkacak. Hiç kimsenin milletimizin ekmeğiyle oynamasına izin vermeyeceğiz.

"O İNŞAATI 'YIKIN' DEDİM"

Peribacalarının orada ne yaptılar? Otel yapıyorlar... Sen oraya nasıl beton yığınlarını sokarsın, Kültür Turizm Bakanı'mı, Vali'mi aradım. Ertesi gün yıkım başladı. Ne kadar kaçak göçekgöçek yapı varsa bunların hepsini yıkacaksınız. Seçimden sonra da ben oradayım. O bölgede ne kadar kaçak yapı varsa yıkılacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelini ödeyecekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bedelini ödeyecekler